Enyhe alhasi fájások, kisebb szurkálások egy pozitív teszt után mitől lehet? Ez normális?
Szia! Egyetértek az előttem szólóval, csak én még a magam példáját is megemlíteném:
Nekem végig fájt a hasam, görcsölgetett a kilenc hónap alatt, szervezetem emlékezett a menstruációs időpontokra is, sőt, végig barnáztam akkor, amikor meg kellett volna jönnie, és mindez a terhesség alatt. Állandóan az orvosomhoz futkoztam olyankor, de szerencsére nem volt semmi probléma, az orvos azt mondta, hogy az én terhességem így fog végig zajlani. Gondolhatod, hogy mennyire be voltam parázva mindig. A folyamatos hasi görcsök pedig mindennaposak voltak, néha gyalogolni is alig tudtam. A kismamák többségének ez az első trimeszter után elmúlik, úgyhogy ne aggódj, szerintem én egy voltam a millióból, aki így járt. És a kisfiam már hat hónapos múlt! Egy gyönyörű, egészséges kisgyermek. (Bocsánat, ha leírtam a rövid történetem, csak azért tettem, hogy nyugodj meg, ez ilyen!) Gratulálok! Vigyázz Magatokra!
a méhtartó szalagok nyúlnak mert nő a méhed. ez természetes.
2 kisfiú anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!