Az normális, ha mindkét tesztem még csak halványan
pozitív?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Július 1-jén kezdődött az utolsó mensim. A ciklusaim 27-34 nap között vannak. Július 29-én csináltam egy tesztet, halványan pozitív lett. :) Ma (augusztus 1-jén) csináltam újra egy tesztet, az egy kicsit erősebben halvány kétcsíkos lett. Ez így normális? Csak mert arra számítottam, hogy ma már 2 erős csíkom lesz. Mennyivel később kellene erőscsíkosnak lennie? Elvileg ez a teszt a nemvárt előtt 6 nappal már kimutatja a terhességet. A neve: First Response (Angol)Ugye jót jelent a két halvány csík?
Nekem vasárnap volt alig látszó, csütörtökön azt hittem, már egyformán erős lesz, de alig erősödött. Onnan tudom, hogy mégis volt okom az örömre, hogy most épp ki akarja rúgni az oldalam...26 hetes km.
Szerintem semmi gond, lassan menj dokihoz.
2011. aug. 1. 15:55
2/10 anonim válasza:
Ez a mai egész szép csíkocska és elég sokat erősödött a péntekihez képest! Tuti terhes vagy! Van akinek nem is lesz erősebb ennél mert nem termel annyi hgc-t a szervezete. Gratulálok!
2011. aug. 1. 16:09
3/10 anonim válasza:
a lényeg hogy 2 csík van!!!ez pozitív!!!!gratulálok a babához és jó egészséget kívánok nektek
2011. aug. 1. 16:34
4/10 anonim válasza:
Szerintem is szépen erősödött a csík,nyugi ott a baba és biztos minden rendben.
Jó egészséget és boldog babavárást!
2011. aug. 1. 16:34
5/10 anonim válasza:
2.vagyok. A teszttől is függ egyébként, hogy mennyire sötét a csík. Esetleg holnap próbálj meg egy másik félét hogy megnyugodj.
2011. aug. 1. 16:43
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Megnyugodtam. :) 2. hozzászólónak: Fogok csinálni még egy másfajta tesztet pár nap múlva. 1. hozzászólónak: Sok boldogságot és egészséget kívánok neked és a babádnak is. :)
2011. aug. 1. 18:31
7/10 anonim válasza:
Nagyon irigyellek ezért! Nekem is ilyen teszt van itthon, elvileg ma vagyok a 10.dpo-n és nincs csíkom :( Vagy még csak a 7-en vagyok, vagy nincs baba...
Pedig direkt ezért vettem meg, mert elvileg 6nappal előtte kimutatja. Most nem tudod mikor volt az ovud???
2011. aug. 1. 21:27
8/10 anonim válasza:
Bocsi az off-ért, de ez milyen fajta teszt??
2011. aug. 1. 22:18
9/10 anonim válasza:
De bunkó vagyok: GRATULÁLOK!!!!!
előző válaszoló
2011. aug. 1. 22:18
10/10 A kérdező kommentje:
A teszt angol, mert Angliában vagyok. Nem volt sok választási lehetőség a boltban, azért vettem, mert azt írja, hogy 6 nappal előtte kimutatja. Én azt hiszem megérzem az ovulációmat.... De nem vagyok benne biztos. Július 1-jén jött meg az utolsó, 12-én elkezdtek fájni a melleim (nekem ez jelentette az időt). Előtte is, de 12-én és 14-én is együtt voltunk, ha ekkor történt a megtermékenyítés, akkor én 29-én kb. a nemvárt időpontjában teszteltem egy nagyon halványat. Mondhatjuk, hogy 3 nap késés után egy kicsit erősebbet. Én ezt a forgatókönyvet néztem, ezért nem értettem miért csak halvány a csík egy olyan tesztel, ami 6 nappal előtte már kimutatja.... A másik forgatókönyv,hogy később volt az ovum, mert pár nap kimaradás után 18-én és az utána lévő napokban voltunk együtt. Egyébként 29-én és 30-án volt hasszurkálásom egy kicsi görccsel, szóval lehet akkor ágyazódott be a baba. :) Semmilyen vérzésem nem volt. Szóval igazából nem tudom mit mutatott volna 29-e előtt 6 nappal....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!