Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudok magamra vigyázni?...

Hogyan tudok magamra vigyázni? Halvány teszt után?

Figyelt kérdés
Ti hogyan figyeltetek,mire figyeltetek nagyon fiatal terhességgel halvány pozi teszt után?Pl nem emelhetem meg magam meg ilyesmi?
2012. jún. 24. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt előzőleg vetélésed, vagy valami nőgyógyászati probléma?

Ha nem, akkor nincs mitől félni, a várandósság nem egyenlő a betegséggel. Az embrió még nagyon kicsi, a szervezeted sem változott még át, ha nem volt kórelőzményben valami gond, semmi baj nem lehet.

De nyilván nem fogsz 30 kilókat emelgetni, lovagolni :)

Ajánlom neked a terhes vitaminok szedését (Femibion 800 12. hétig, utána Femibion 400), ezzel kicsit megtámogatod az immunrendszered, védekező képességed, és az embriónak is kiegyensúlyozottabb lesz a nyomelem ellátottsága.

2012. jún. 24. 10:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy egészséges várandósság nem betegség. A korábban megszokott életmód minden további nélkül folytatható mellette. A baba ha menni akar az menni is fog, és ez nem igazán attól függ, hogy mennyire vigyáztál magadra. Az a baba ami attól ment el, hogy nagyot emeltél elment volna akkor is, ha egész nap fekszel és nem csinálsz semmit. Én amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok több mosógépet segítettem a férjemnek ki-berakni a kocsi csomagtartójába. Egy mosógép 70-80 kiló, és akkor is ha a férjem emelte a nagyobb részét a rám eső súly akkor sem 1-2 kiló volt.
2012. jún. 24. 10:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Volt 1 abortuszom ami elég kockázatos volt hisz a 11.hétben vették el!:(És akkor így már más a helyzet?Köszönöm a válaszokat
2012. jún. 24. 11:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 5-10 kg-nál többet ne emelgess, ne stresszelj, ne menj füstös helyiségbe, ne igyál alkoholt, ne vegyél be gyógyszert csak ha az orvos mondta, aki tud a terhességről. Amikor fáradtnak érzed magad, pihenj le. Boldog babavárást!
2012. jún. 24. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:

Még kiegészíteném annyival- tekintve,hogy volt egy ab-od elég kései héten,kezdj el magnéziumot szedni! Ha esetleg görcsölni kezdenél- érezhető méh összehúzódásaid lennének- ez segít ellazítani a méhizmokat,megelőzi az összehúzódásokat,amiből vetélés is lehet!

Bocs,nem akartam Rád hozni a frászt!!!

Nem kell a legdrágábban szedned,holnap írathatsz ki Magnézium citrátot,az olcsó,és több magnézium van benne,mint pl a Magne b6-ban!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!! :-)

2012. jún. 24. 15:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosak vagytok!!!!!Meghatódok rajta,hogy milyen kedves hangnemben írtok választ.....:))Ne nevessetek ki,mert picit elérzékenyülök....Köszönöm a gratulációkat és a jó kívánságokat!Csodás napot csajok!!!!!!!:)
2012. jún. 24. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Én még annyit hozzátennék,hogy kerüld a rázós úton való közlekedést.Ha pesti vagy,pl. BKV rázós járatai.Nekem legalábbis ezt javasolták,nem tesz jót.Igyál sok folyadékot,egyél sok fehérjét,mert ez is fontos a babának.Sok sikert! :-)
2012. jún. 25. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!