Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megjött, de halvány pozi...

Megjött, de halvány pozi teszt? Volt vkinek ilyen már és babás volt?

Figyelt kérdés
Ma reggel megjött de olyan furán,nemis fájt mint szokott,mondom van egy tesztem ellövöm,erre nagyon halvány pozi.....
2012. jún. 23. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
A halvány is pozitiv!!nekem 3 fiam van mindeggyiknék csak kinti fénynél lehetett látni a csikot!
2012. jún. 23. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem volt pozitív és sajnos nem lett belőle baba akkor!!

Ha rendesen megjött(a vér mennyiségére gondolok), akkor sajnos ez nem sikerült!

Ha kevesebb, mint szokott, akkor érdemes elmenned dokihoz, lehet hormonpótlás kell, hogy megmaradjon!!!

2012. jún. 23. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Van olyan aki menstruál a terhessége alatt.
2012. jún. 23. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:
hat en mennek orvoshoz rogton, mert lehet hogy el fogsz epp vetelni vagy mar elveteltel.
2012. jún. 23. 14:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagy a probléma, nekem is ez volt a terhességem elején, kicsit vérezgettem, de azért menj orvoshoz.

34hkm

2012. jún. 23. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Az teljesen normális ha a terhesség elején menstruálni akar a "szervezet".Ez sok nőnél igy van.
2012. jún. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!