Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt kérdés. Mitől lehet ez?

Teszt kérdés. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap délelőtt csináltam egy predictor early tesztet, ami ilyen lett:[url= [link]

ez nekem pozitívnak tűnt. időn belül jött ki és rózsaszín. Ma reggel viszont csináltam egy ugyan ilyet típusút, ami halványabb lett, de azért látszik. A képen nem tudom, hogy látható-e, szétszedtem a teszteket és együtt fényképeztem le, a felső a tegnapi[url= [link]

elkeseredtem, hogy miért nem egyértelmű a mai és mirét nem erősebb. vettem egy clearblue compactot és az meg totál negatív... szerintetek van baba, vagy sajnso csak nagyon akarom?

2012. jún. 25. 10:18
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Csajok! Elővettem bánatomban a clearbluet és azon is va halévány második csik!!! Tuti időn túl jött ki, de ott van, szépen látszik! És ráadásul ezt is második pisiből csináltam :)

[link]

lehet, hogy mégis reménykedhetek?

2012. jún. 25. 10:46
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

most olyat fogok írni, amitől én is a falnak rohannék, vagy a hajamat tépném, de tényleg ez lenne a legcélszerűbb.

várj két-három napot még. akkor vegyél egy másik fajta tesztet, reggeli, első vizeletből csináld meg.

ha az negatív, és még mindig nem jött meg, akkor én elmennék a helyedben dokihoz, és elmondanám neki, hogy volt egy halvány pozitív teszted, meg egy negatív, csináljon ultrahangot.

ha pozitív, akkor meg: ÖRÖM! :D

kívánom, hogy ez utóbbi, és egyszerűbb sikerüljön!

2012. jún. 25. 10:50
 13/32 A kérdező kommentje:
tudom, igazad is van. és amíg nem voltam ilyen helyzetben, addig megőrítettek au ilyen kérdések. Kívülállóként olyan egyértelműnek tűnik, hogy mi a helyzet és nem értem, hogy miért itt vár megváltást a kérdez, de ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor egy kis bíztatás is sokat számít. Köszönöm!
2012. jún. 25. 10:54
 14/32 anonim ***** válasza:
Szerintem mindhárom teszt pozitív, csak halványak. Itt baba lesz, csak kell pár nap, amíg duplázódik a HCG-d! Nyugalom! :))) Minden rendben lesz! :)
2012. jún. 25. 10:57
 15/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én csináltam péntek reggel egy sima predictor tesztet ami 25-ös,reggeli pisiből...azon időn túl de halvány pozi lett...Ma reggel első pisiből vettem egy predictor earlyt ami elvileg érzékenyebb....hát még sokkal halványabb lett mint a pénteki erősebb tesztet...teljesen elkeseredtem..de vettem egy x epilt ami elvileg 25-ös és az időn belül szép pozitívam lett...:))))))))))))))))Halkan megjegyzem kb 1 órája tudom,hogy kismami vagyok!Sok sikert kívánok neked és kitartás,Szerintem nem lesz pozi ha nincs ott valami babocska:))))Írj,hogy mi lett végül

2012. jún. 25. 11:00
 16/32 anonim ***** válasza:

Nekem május 12.-én volt meg utoljára és már majd 3 hete hogy pozit teszteltem.Én azt mondom menj el a dokihoz mert a bizonytalanságnál nincs rosszabb szerintem!Szerintem babás vagy,én nagyon drukkolok neked :-)

6+2 hkm

2012. jún. 25. 11:01
 17/32 anonim ***** válasza:

12- es vagyok! mikor az előbb írtam, még nem láttam a CB teszted!

az is pozitívnak tűnik, bár mondjuk tény, hogy a CB- ról nagyon sokan írják, hogy időn túl hamisan produkál pozitív eredményt.

megértelek a kérdésed miatt, hasonló helyzetben vagyok, mint te, és azt hiszem, hogy én is hülye kérdéseket teszek fel, de ilyen helyzetben bármi válasz jól jön. már attól boldog az ember, ha hozzá szólnak! :D

szorítok neked!

2012. jún. 25. 11:01
 18/32 A kérdező kommentje:

de jó ilyeneket olvasni és mindenkinek nagyon köszönöm! A kismamiknak sok boldogságot kívánok, remélem hamarosan én is csatlakozom hozzátok :)

úgy döntöttem, hogy felhívom először az endokrinológust és aztán a nőgyógyászomat és a héten elmegyek vérvételre. nincs több teszt, biztosan szeretném tudni, hogy mi van. Ha voltam dokinál, majd megírom nektek.

2012. jún. 25. 11:23
 19/32 anonim ***** válasza:
Szerintem mindhárom teszt halvány pozitív. Menj el dokihoz és kérj egy vérvételt.
2012. jún. 25. 11:23
 20/32 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ilyen halvány akkor volt a tesztem, mikor ciszta miatt lett pozi. Mindkét terhességemnél egyértelműen erős pozik lettek a tesztek.

Én is pcos vagyok.

34hkm

2012. jún. 25. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!