Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

szerintem ez negatív,de nem reggeli pisiből van és elvileg még lehet kicsit korán is csináltam..Áttenné nekem valaki negatívba,mert én nem tudom,hogy kell..Nagyon szépen köszönöm..

[link]

2012. jún. 19. 10:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem!Nagyon szépen köszönöm a válaszokat..:)
2012. jún. 19. 10:50
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

áttettem negatívba, de szerintem amúgy negatív a teszt!

2012. jún. 19. 10:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem negatív.

De ha csinálsz tesztet, akkor inkább 10es érzékenységűt vegyél!

33hkm

2012. jún. 19. 11:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,igen ez negatív!:(
2012. jún. 19. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Negativnak latom :(
2012. jún. 19. 14:20
 16/17 anonim ***** válasza:
14-én negatívat csináltam 15-én idön túli pozit utánna meg a harmadik tesztem amikor szivta felfele a pisit egyből kijött. Szerintem csinálj majd új tesztet reggel!! Drukkolok. Ez sajnos még negatívnak látszik képen de látol valami apró csik szerü valamit akkor a holnapi vagy holnaputáni teszt pozitiv lesz!!!
2012. jún. 19. 16:30
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat...Ha nap elé tettem olyan furcsa volt ott a tesztcsík..Nem tudom,de még mind nem jött meg és ma a 35.napban vagyok...még mindíg semmi mensi tünet...:(Majd meglátjuk de szerintem várok vasárnapig hátha akkor már nem csalódok!!!:)
2012. jún. 20. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!