Megnéznétek a tesztem?
Figyelt kérdés
szerintem ez negatív,de nem reggeli pisiből van és elvileg még lehet kicsit korán is csináltam..Áttenné nekem valaki negatívba,mert én nem tudom,hogy kell..Nagyon szépen köszönöm..
2012. jún. 19. 10:11
1/17 A kérdező kommentje:
Ha a napba nézem olyan mintha lenne ott valami...Vagy csak inkább nagyon akarom..vagy korai volt még
2012. jún. 19. 10:13
2/17 anonim válasza:
sajnos én ezt negatívnak látom :( tudom, hogy milyen érzés, amikor azt hiszed, hoyg van ott valami. Én néha tényleg úgy látom, hogy van ott valami, de aztán rá kell jönnöm, hogy ninsc semmi
3/17 anonim válasza:
Szerintem is negatív a teszt. Mikor kellene (nem) megjönnie?
4/17 A kérdező kommentje:
Ha 28 napra jön meg e hónapban akkor már 6.napja késik,de ha 35 napra jön most meg akkor van még a mai nappal együtt 2 napom...:((De semmi mensi tünetem sincs és tegnap szeretkeztünk a párommal és még mindíg nem jön meg)Pedig ha késik akkor segíteni szokott ha szexelünk és rá max 1 napra megjön...nagyon szeretném..:(((Átrakta valaki negatívba csajok?
2012. jún. 19. 10:20
6/17 anonim válasza:
Ez biztos, hogy negatív.
Ettől függetlenül lehet, hogy korán csináltad. Görbéd nincs véletlenül?
7/17 A kérdező kommentje:
nincsen sajnos...:(((Létezik,hogy mondjuk most negatív de 3 nap múlva halvány pozit tesztelek?Sok a babás tünetem és mensi tünet nincs nem értem...
2012. jún. 19. 10:33
8/17 anonim válasza:
Létezik, persze. Bár a tünetek jóval az után jönnek, mikor először megjelenik a halvány csík.
Mennyi ideig tartott a leghosszabb ciklusod? Én azt várnám ki, ha már kellene valamihez viszonyítani. Vagy a peteérést nem szoktad érezni?
9/17 A kérdező kommentje:
A leghosszabb ciklusom 35 nap volt...peteérést nem érzek és mivel nem mindíg egí időben jön meg így nem tudom számolgatni...X-epil az 25 ös teszt..akkor is már kimutatná?Furi,hogy nem érzem,hogy megjönne...Lehet szombatig várnom kéne?!
2012. jún. 19. 10:40
10/17 anonim válasza:
Mindenképp azt javaslom, hogy várj pár napot, mert most full nega, ha holnap lenne rajta valami, akkor meg találgathatnánk, hogy vajon szellemcsík-e és így se, úgy se tudnál biztosat. Szerintem várd ki a szombatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!