Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztem?

Megnéznétek a tesztem?

Figyelt kérdés

szerintem ez negatív,de nem reggeli pisiből van és elvileg még lehet kicsit korán is csináltam..Áttenné nekem valaki negatívba,mert én nem tudom,hogy kell..Nagyon szépen köszönöm..

[link]

2012. jún. 19. 10:11
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ha a napba nézem olyan mintha lenne ott valami...Vagy csak inkább nagyon akarom..vagy korai volt még
2012. jún. 19. 10:13
 2/17 anonim ***** válasza:
sajnos én ezt negatívnak látom :( tudom, hogy milyen érzés, amikor azt hiszed, hoyg van ott valami. Én néha tényleg úgy látom, hogy van ott valami, de aztán rá kell jönnöm, hogy ninsc semmi
2012. jún. 19. 10:14
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is negatív a teszt. Mikor kellene (nem) megjönnie?
2012. jún. 19. 10:15
 4/17 A kérdező kommentje:
Ha 28 napra jön meg e hónapban akkor már 6.napja késik,de ha 35 napra jön most meg akkor van még a mai nappal együtt 2 napom...:((De semmi mensi tünetem sincs és tegnap szeretkeztünk a párommal és még mindíg nem jön meg)Pedig ha késik akkor segíteni szokott ha szexelünk és rá max 1 napra megjön...nagyon szeretném..:(((Átrakta valaki negatívba csajok?
2012. jún. 19. 10:20
 5/17 anonim ***** válasza:
Negatív. :-(
2012. jún. 19. 10:25
 6/17 anonim ***** válasza:

Ez biztos, hogy negatív.

Ettől függetlenül lehet, hogy korán csináltad. Görbéd nincs véletlenül?

2012. jún. 19. 10:30
 7/17 A kérdező kommentje:
nincsen sajnos...:(((Létezik,hogy mondjuk most negatív de 3 nap múlva halvány pozit tesztelek?Sok a babás tünetem és mensi tünet nincs nem értem...
2012. jún. 19. 10:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Létezik, persze. Bár a tünetek jóval az után jönnek, mikor először megjelenik a halvány csík.

Mennyi ideig tartott a leghosszabb ciklusod? Én azt várnám ki, ha már kellene valamihez viszonyítani. Vagy a peteérést nem szoktad érezni?

2012. jún. 19. 10:35
 9/17 A kérdező kommentje:
A leghosszabb ciklusom 35 nap volt...peteérést nem érzek és mivel nem mindíg egí időben jön meg így nem tudom számolgatni...X-epil az 25 ös teszt..akkor is már kimutatná?Furi,hogy nem érzem,hogy megjönne...Lehet szombatig várnom kéne?!
2012. jún. 19. 10:40
 10/17 anonim ***** válasza:
Mindenképp azt javaslom, hogy várj pár napot, mert most full nega, ha holnap lenne rajta valami, akkor meg találgathatnánk, hogy vajon szellemcsík-e és így se, úgy se tudnál biztosat. Szerintem várd ki a szombatot
2012. jún. 19. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!