Esett már valaki ugy teherbe h. feladta a probálkozást?
Két olyan ismerősöm van, akinél beültetés előtt mondták, hogy terhesek. Mindkettejüknél évekig tartó próbálkozás után jött ez a váratlan jó hír, és mindez a lombik kapujában.
EGyiküknek kisfia lett, ő már egész nagy, a másikuk nemsokára szüli meg a kislányát.
Minden jót kívánok nektek!
Ja és olyan ismerősöm is van, akik örökbe fogadtak egy kisfiút, és ezek után esett teherbe a csaj kétszer is!
Most így van három gyermekük. :)
Az első gyermekem rögtön az első hónapban sikerült, a másodikra majdnem egy évet várnunk kellett. Mivel ekkor már nem voltam túl fiatal, nem volt sok idő várakozni, s ahogy teltek a hónapok, úgy éreztem, kifutunk az időből. Ettől még jobban megijedtem. Végre nagy sokára kivizsgáltak, ahol megállapították, hogy cisztáim vannak a petefészekben, ráadásul kevés az egyik hormonom. Ezek után azt mondta a dokim, hogy gyakorlatilag gyógyszeres támogatás nélkül nem fog sikerülni a baba. Nagyon sokat sírtam abban az időben, minden havi időpontjában reménykedtem hátha, aztán mégsem. Menet közben rengeteg mindent megtettem a sikerért, de akkor még hiába. Miután mondta a dokim, hogy következő havi után kezdjem el szedni a hormonpótló gyógyszert, megírta a receptet, félig meddig beletörődve jöttem ki a rendelőből. Úgy voltam vele, hogy ok. nekem csak gyógyszerrel lehet babám. A köv. mensi, amikortól szednem kellett volna a gyógyszert, már nem jött meg. Miután már nem görcsöltem rá a témára, elengedtem magam és úgy éreztem, hogy na jó, ebben a hónapban nem lesz ebből semmi, talán ez segített.
Szívből kívánom, hogy Neked és mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, mielőbb teljesüljön az álma!!!
Én 17 éves korom óta őrülten vágyok saját gyerekre, csak elég nehezen találtam rá az igazi apajelöltre:)
Egy évnyi próbálkozás, és sok sírás, sok negatív teszt után sem akartam feladni, nem tudtam elfogadni hogy sokak szerint amíg nagyon akarom, nem fog összejönni. Nem is adtam fel:) Folyamatosan szedtem a kismamavitamint, vettem a kismamás újságokat, nézem az összes kismamás tv műsort, ilyen témájú könyveket olvasok. Ez köt le:) És lám, így is sikerült, tegnap szépséges poziotív lett a tesztem!!!!!
Sokféle ember van, sokféle történet. Van, akinek tényleg akkor jön össze, amikor szinte faladja, amikor nem figyel semmire. És van aki nem adja fel, és így is összejön:) Mindenkinek sikerülni fog, így vagy úgy, de egyszer mindenkinek lesz egy gyönyörű kisbabája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!