Esett már valaki ugy teherbe h. feladta a probálkozást?
Én igaz csak féléve szeretnék babát...de már belefáradtam. Azthidtem h.sikerült hisz nem jött meg rendesen a mensim.5 napig barnás vöröses pecsételésem volt..Anyumnak is ez volt mesélte.Vettem egy tesztet ami sajna negativ lett...
De még mindig fáj a mellem naon...nem lehet hozzásen érni...ugy fáj...
És persze szurkál a bal oldali petefeszkem...
a negativ teszt miatt sem buktam ki ugy mint máskor...feladtam..
Nagyon könnyen lehet, hogy volt egy kis beágyazódás, aztán meg nem maradt meg.
Állítólag a nők többsége sohasem tudja meg, hogy terhes volt-e ilyenkor (csak ha tesztelnek) és csak annyit vesznek észre, hogy késett picit nekik.
Sajnos én is így jártam, a nődoki igazolta.
Az az igazság hogy pont aznap amikor megkellett jönnie a mensinek aznap kezdtem pecsételni is...és 5 napos szokott nekem lenni és ez a pecsételgetés is kitartott 5 napig...szakaszosan jelentkezett ez a pecsételés...de inkább ez is pisilés után...
Gondolkoztam hogy elmeek dokihoz...de lebeszéltem magam rola..
Nem akarok reménykedni nem akarok pofára esni...megint!!
Nem emelek és nem eröltetem meg magam...mindenre felkészülök...és majd a következő mensinél kiderül hogy volt e baba vagy sem...Csak a gáz h. a mensimnek jövőhonap 4 én kell megjönnie..hát az nem most lesz..
Ugyhogy megprobálom lekötni magam....valahogy
Ma voltam dokinal...hisz elkezdtem verezni...eloszor mehen kivuli terhessegre gondolt a doki.de mivel negativ tesztet csinaltak azt mondta h akkor ez meh gyulladas ...kaptan 2 gyogyszert amit szednem kell. 3 het mulva meg elkezd kivizsgalni h.miert nem sikerul a baba.
hat remenykedek h.majd ha talalnak vmit gyogyszeres kezeles utan jonni fog a baba....
Hát nagyon sajnálom. :-(
De próbáld meg úgy nézni a dolgot, hogy most már sokkal közelebb kerültél a sikerhez. Kivizsgálnak és akkor majd többet fogsz tudni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!