Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba lehet a dologban?

Eszter888 kérdése:

Baba lehet a dologban?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,december óta próbálkozunk és peterés napjától egészen a menzeszig nagyon fájtak a melleim.De most 14.-én volt peteérésem és egyáltalán nem fáj,mindig időben akciózunk előtte 2 nappal és aznap is.Étvágyam sincs annyira,pedig nem volt gond vele,néha feszül és viszket lent a hasamnál és nagyon hamar kifáradok.Tudom bármi lehet tünet ami nem megszokott,de érdekelne a véleményetek és tapasztalt valaki ilyet.Köszönöm

2012. jún. 18. 12:32
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Szorítok!!!
2012. nov. 9. 14:33
 52/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm,most peteérés előtt elkezdtük az eggyüttléteket 2-3 naponta és még peteéréskor is meglátjuk lesz-e gyümölcse :)
2012. nov. 10. 11:41
 53/59 anonim ***** válasza:
Szorítok!!!
2012. nov. 22. 21:20
 54/59 A kérdező kommentje:
Szia,ma volt a nemvárt napja és nem jött meg :) Remélem most 9 hónapig nem is fog,majd hétfőn tesztelek.Mindenképpen megírom hogy mi lesz az eredmény.
2012. nov. 22. 22:03
 55/59 A kérdező kommentje:
Szia,szombaton sajnos megjött ez a hónap is sikertelen volt,talán majd a december ha akkor sem jön össze akkor tartok egy kis szünetet.
2012. nov. 26. 10:57
 56/59 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnálom nagyon! Hallottam egy olyanról, hogy méhpempő (lehet nem jól írom)! Unokatesóm elkezdte szedni, és rá 2 hónapjára, sok havi próbálkozás után össze jött nekik a baba! Esetleg nézz utána a neten, vagy kérdezz rá gyógyszertárban! Szerintem próbálj ki egy olyan hónapot, amikor nem számolod ki a peteérés napját, hanem kb. 2-3 naponta szexeljetek védekezés nélkül! Az is lehet, hogy Neked sem a nagykönyvben megírtak szerint van peteérésed! Pl. nekem sem! Simán 2-3 naponta szexeljetek, és ne foglalkozz a középidővel! Úgy tudom, hogy az se jó, ha egymást követő napokon van szex, mert akkor nem lesz termékeny! Mindenesetre én szorítok, és bele tudok gondolni, hogy milyen érzés újra csalódni, annak idején én is átéltem ezt az érzést jópárszor!
2012. nov. 27. 14:07
 57/59 A kérdező kommentje:
Szia,én is halottam róla,nem szoktam számolgatni mindíg akkor vagyunk eggyütt mikor megkívánjuk egymást :) Általába csak a nyákot figyelem,mást már nem.Majd még ezt a hónapot még megpróbáljuk utána kipróbálom a méhpempőt.Köszönöm a tanácsot nagyon kedves vagy :)
2012. nov. 27. 15:38
 58/59 anonim ***** válasza:
Szia! Van valami jó híred??? E.
2013. febr. 1. 15:50
 59/59 anonim ***** válasza:
Helló! Valami jó hír??? Rég jelentkeztél! E.
2013. márc. 21. 16:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!