Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki hasonló...

Volt már valaki hasonló helyzetben? Lehet hogy baba van a dologban?

Figyelt kérdés
Már 4 éve szeretnénk kisbabát.Az eredményeim jók a páromnak is.Ciklusaim átlagosan 28.-30. naposak,(eros megfázás esetén kicsit hosszabb).Holnap kellene megjonnie.Egyhén néha fájdogál a hasam, és a ciklusom 21. napjától nagyon enyhe barnázásom van,de az sem minden nap es néha alig észreveheto(csak a wc papíron van 1 kevés).tesztet még nem csináltam a sok csalódás után félek.Orvosomhoz csak a jovo héten tudok menni.Tapasztalt valaki ilyesmit?(a pajzsmirigyemmel is minden rendben ,rendszeresen szedek rá tablettát)
2012. máj. 23. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:

szia

Nekem is volt ilyen...de megjött rá 3 napos.késéssel..

Ne éld bele magad...de ha.biztosra akarsz menni tesztelj...

Inkább csalodj.az eredmény miatt mint h.beleéld magad.

Saját tapasztalatból mondom...

De azért szoritok..

Majd ird meg az eredményt....

2012. máj. 23. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:
szia.Neked mi okozta ezeket a tuneteket?Voltál vele orvosnál?
2012. máj. 23. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is volt barnázásom, amikor teherbe estem. azt hittem meg fog jönni. mindenképp tesztelj, mert ha pozitív, akkor sürgősen lásson orvos!!!
2012. máj. 23. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:

sok minden okozhatta a tüneteket.Orvosnál nem voltam,mert késés után igaz megjött...

Nah megjött vagy.babát vársz??

2012. máj. 28. 16:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam korábban írni,de sajnos megjottek pontosan a 28. napra.Azután voltam orvosnál aki szerint minden rendben.Csinált teszteket meg adott nyugtato teát.
2012. jún. 6. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
ha minden rendben van akkor majd összejön...szoritok
2012. jún. 8. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!