Lányok most őszintén! Csapott már be valakit a hőmérőzés? Hogy azt mutatta, hogy nincs pé, és mégis baba lett? Bármi hasonló dolog érdekelne. Ki hisz benne, és ki nem?
Szerintem a hőmérőzés nem csap be, nekem gyönyörűen látszik mikor volt pé-em, az ovuteszt viszont csapott már be.
14 hetes kismama
Ez nem hit kérdése, attól függetlenül működik a szervezetünk és teszi a dolgát, de mivel nem vagyunk egyformák, így természetesen a testünk reakciói is különbözőek. Itt egy oldal számtalan "rendhagyó" terhesgörbével, érdemes megnézni:
A hőmérőzés csak akkor működik Kedves kérdező,ha pontosan végzed!
Neked a kicsi mellett ez nem igazán áll módodban.
Attól még lehet ovulációd.(mert a peteérés kábé 2 hétig tart és azt követi az ovuláció)
Próbálj Lh tesztet.
Szia!
Nagyon fontos,hogy egy időben mérj.20 perc eltolódás belefér.Ne is beszélj,ne mozogj csak a lázmérőért nyulj egyből.Tedd magad mellé én is így csinálom.Tudom nem egyszerű ahol kisgyerek van-nekem is.Van amikor nekem is ki kell szállnom a gyerekhez de én minden nap felkelek korábban,hogy meg tudjam mérni rendesen lehetőleg!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!