Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba lehet a dologban?

Eszter888 kérdése:

Baba lehet a dologban?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,december óta próbálkozunk és peterés napjától egészen a menzeszig nagyon fájtak a melleim.De most 14.-én volt peteérésem és egyáltalán nem fáj,mindig időben akciózunk előtte 2 nappal és aznap is.Étvágyam sincs annyira,pedig nem volt gond vele,néha feszül és viszket lent a hasamnál és nagyon hamar kifáradok.Tudom bármi lehet tünet ami nem megszokott,de érdekelne a véleményetek és tapasztalt valaki ilyet.Köszönöm

2012. jún. 18. 12:32
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Szia Réka,akkor remélem hogy nem esik le a hőd,és reggel pozitívat fogok itt olvasni :) Sok drukk neked
2012. jún. 28. 14:28
 22/59 A kérdező kommentje:
Szia kedves 12-es.Hivatalosan ma kellett volna megjönnie de nem jött.Vasárnapra terveztem a tesztelést,a tüneteim,napról napra jobban fájnak a melleim és ma már éhesebbnek éreztem magam,fáradtság és aludhatnék,semmi menzi görcs.Remélem az nem jelent rosszat,mindenféleképen megírom mi lett az eredmény.
2012. jún. 28. 14:35
 23/59 anonim ***** válasza:
Szia! 12-es vagyok! Na, akkor ha nem jött meg, az JÓ!!! Hát, ha bírod vasárnapig... Én tuti nem bírnám, tesztelnék! Azt írják a tesztek, hogy annyira érzékenyek, hogy a nemvárt napján már kimutatja a terhességet! Bár lehet, Te csinálod jól, hogy vársz még egy két napot, hogy tutin kimutassa! Nekem a Lily (azt hiszem, így kell írni) terhességi teszt hozott szerencsét! Azóta is őrzöm! Ha mégis előbb tesztelnél, azért majd írd meg a végeredményt!
2012. jún. 28. 18:40
 24/59 A kérdező kommentje:
Szia Kedves 12-es.Igen nem akarom elhamarkodni,inkább várok még pár napot mert mostanában késett 1-2 napot.Mondjuk a mellfájdalom most más milyen mint szokott lenni menzesz előtt, most sokkal intenzívebb és égő érzés is párosul hozzá,egész nap melegnek éreztem a fejemet,olyan volt mikor lázas az ember.Jó mert nem gondolok a dologra,elfoglalom magam,szombaton meg hazalátogatok,úgyhogy lesz mivel lefoglalnom magam.Szerencse hogy nincs itthon teszt mert tuti ellöttem volna,ezért veszek szombaton lehet este ellövök egyet ha nem bírok magammal.Mindenféleképpen írok,majd holnap is jelentkezem hogy mit érzek,vettem észre és hogy mennyire várom a vasárnapot :) Szép estét 12- es ^-^
2012. jún. 28. 19:49
 25/59 A kérdező kommentje:

Szia Réka,Jó reggelt :)

Teszteltél?És mi lett az eredmény?Nagyon izgulok,már kíváncsi vagyok :)

2012. jún. 29. 07:50
 26/59 anonim ***** válasza:

Teszteltem, de negatív :( A férjem el se hitte....

Persze lehet hogy korai volt, de inkább nem álltatom magam. A következő PÉ pont a nyaralás közepén lesz, úgyhogy stressz nem lesz az tuti.. majd ott :D

Neked nagyon szurkolok! :)

2012. jún. 29. 09:05
 27/59 anonim ***** válasza:
12-es vagyok! Na, mi újság veled????? Ne ijedj meg, ha esetleg enyhe menzis görcsöt érzel, mert az jó jel!!! Én is azt éreztem, amikor babás lettem! Azt hittem, meg fog jönni, de végülis a baba miatt volt! Úgyhogy minden okés! Gondolom, egy örökkévalóságnak tűnik az az idő, ami szombatig eltelik! De már csak egy nap!
2012. jún. 29. 13:10
 28/59 A kérdező kommentje:
Szia Réka sajnálom,de mondjuk még lehet pozitív.Jól csinálod hogy nem keseredsz el,új hónap új remény :)
2012. jún. 29. 13:32
 29/59 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es :)

Hogy szólíthatlak? :)

Igen enyhén görcsölgetek,mindig olyan érzésem van hogy nah most fog megjönni,olyan ijesztő :S

Jajj már annyira várom a holnap estét,tűkön ülök hogy egyáltalán pozitív lesz-e?Vagy addigra megjön?

A mellem még mindig nagyon fáj ez nálam jó mert menzi előtt 1 nappal elszokott múlni :)

A zsíros kajának a gondolatától egyenesen rosszul vagyok,gyümölcsöt ennék legszívesebben :)

Már izgulok nagyon,holnap írok mindenféleképpen hogy mi lett.

Szép napot neked Kedves 12-es :)

2012. jún. 29. 13:36
 30/59 anonim ***** válasza:
Szia! Enikő vagyok (12-es)! Na, mi újság veled??? Remélem, még mindig semmi! Amikor én terhes voltam, én az édeset kívántam (csokis sütit leginkább), meg a gyümiket! Hideg gyümölcsöket! Amire rá sem bírtam nézni, az a pörkölt volt! Előtte viszont imádtam a pörköltet! Ja, meg még a pizzától is hányingerem volt ezerrel! Azt mondják, aki lánnyal terhes, az az édeset kívánja, aki fiúval terhes, az meg a sósat és a savanyút! Ez nálam be is jött! Te mit szeretnél jobban? Ma tesztelsz, vagy csak holnap?
2012. jún. 30. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!