Baba lehet a dologban?
Szia Enikő.Hát sajnos megjött,de új hónap új remény.Nem adom fel mert tudom hogy egyszer jönni fog a baba.
Köszönöm szépen a bíztató szavakat nagyon aranyos vagy :)
Szia! Nagyon sajnálom!!!!! De úgy ahogy mondod, új hónap... És most tuti sikerülni fog! Esetleg próbáld meg ezt a kalkulátort! [link]
És amit még így saját tapasztalatból tudok ajánlani: szex után maradj fekve egy pár percig még, ne fürödj le azonnal, várj vele, had legyen idejük "vándorolni"! És tényleg ne minden nap, csak 2 naponta szeretkezzetek, és bármikor lehet spontán peteérésed, így a hónap bármely szakában próbálkozzatok! Én tiszta szívemből sok sikert kívánok, és remélem, hogy kb. egy hónap múlva azért majd megírod ide, hogy össze jött! Én figyelni fogom ezt a kérdést, és várom a jó hírt!!! Fel a fejjel, és kitartást, sok sikert a következő hónapra! Puszi Enikő
Köszönöm szépen a jó kívánságokat,persze fogok feljönni ide és írni hogy mi a helyzet :)
Szép napot Enikő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!