Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba lehet a dologban?

Eszter888 kérdése:

Baba lehet a dologban?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,december óta próbálkozunk és peterés napjától egészen a menzeszig nagyon fájtak a melleim.De most 14.-én volt peteérésem és egyáltalán nem fáj,mindig időben akciózunk előtte 2 nappal és aznap is.Étvágyam sincs annyira,pedig nem volt gond vele,néha feszül és viszket lent a hasamnál és nagyon hamar kifáradok.Tudom bármi lehet tünet ami nem megszokott,de érdekelne a véleményetek és tapasztalt valaki ilyet.Köszönöm

2012. jún. 18. 12:32
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
Jaj, meg amikor terhes lettem, még én a kávé szagát sem bírtam! Előtte meg megittam napi 3 kávét! Te kávézol? Azt mondják, még az sok terhes nőnél vált ki hányingert!
2012. jún. 30. 13:41
 32/59 A kérdező kommentje:
Szia Enikő :) Hát igazából mindentől ami zsíros.Gyümölcs amit igazán ennék,a menzi görcsölgetés és enyhe fehér folyás és sokszor megyek pisilni.Holnap derül ki a nagy igazság.Igen kávézom de valamelyik nap egyszerűen nem tudtam meginni mind,a felétől már rosszúl voltam.Nagyon izgulok már,lehet a nagy meleg miatt késik.Várom már a reggelt.Holnap jelentkezem,szép estét és kitartást ebbe a melegbe
2012. jún. 30. 18:56
 33/59 anonim ***** válasza:
Szia! Gondolok Rád reggel, szorítok, hogy két csík legyen!!!!!! Most eszembe jutott, amikor annak idején én teszteltem, mennyire remegtem, annyira izgultam! Nem hiszem, hogy a melegtől késne, ha megvannak a tüneteid! Várom, hogy megírd, mi az eredmény! Kislányt szeretnél, vagy kisfiút? Tényleg szorítok! Sok sikert!!!!!!!!! És szép éjszakát! Enikő
2012. júl. 1. 00:24
 34/59 A kérdező kommentje:
Szia Enikő.Hát teszteltem és mind a 2 full negatív lett,ha nem jön meg pár nap múlva megpróbálom.Lehet késői peteérés volt,köszönöm hogy gondoltál rám.Szép napot :)
2012. júl. 1. 08:49
 35/59 A kérdező kommentje:
Ha a Jónás módszert vesszük figyelembe akkor a szerint 19.-én volt ovum és most vagyok a 12.napon.Ez így lehetséges,te hiszel benne?Köszi Enikő,azért még reménykedem.Puszi neked :)
2012. júl. 1. 12:46
 36/59 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi, hogy csak most írok, de tegnap nem voltunk itthon, és nem tudtam netre lépni! Sajnálom, hogy negatív lett! Én azért pár nap múlva tesztelnék még egyet, ha nem jön meg! Nem ismerem a Jónás módszert, még nem hallottam róla! Mi amikor babát akartunk, akkor a neten rákerestem egy peteéréses kalkulátorra, és azt használtam! Lehet, később volt pé-sed, és akkor a teszt is később mutatja ki! Majd írd azért meg, hogy hogy alakul! DE ha netalántán a következő teszt is negatív lesz, akkor sem add fel! Következő hónapban tuti sikerül! Ne szeretkezzetek minden nap, csak 2 naponta, vagy 3, hogy aktívabbak legyenek a spermák! Én valahol ezt olvastam, hogy az se jó baba szempontból, ha minden nap van szex! Viszont 2-3 naponta meg azért jó, hogy tuti célba érjen! És nagyon csalóka az emberi működés, lehet, hogy van egy spontán peteérésed, úgyhogy mindent bele, már az elejétől próbálkozzatok, ha esetleg megjönne! De én azért még reménykedem, hogy pár nap múlva pozitívat tesztelsz! Majd írj azért, hogy mi újság! Enikő
2012. júl. 2. 13:00
 37/59 A kérdező kommentje:

Szia Enikő.Hát sajnos megjött,de új hónap új remény.Nem adom fel mert tudom hogy egyszer jönni fog a baba.

Köszönöm szépen a bíztató szavakat nagyon aranyos vagy :)

2012. júl. 3. 10:47
 38/59 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom!!!!! De úgy ahogy mondod, új hónap... És most tuti sikerülni fog! Esetleg próbáld meg ezt a kalkulátort! [link]

És amit még így saját tapasztalatból tudok ajánlani: szex után maradj fekve egy pár percig még, ne fürödj le azonnal, várj vele, had legyen idejük "vándorolni"! És tényleg ne minden nap, csak 2 naponta szeretkezzetek, és bármikor lehet spontán peteérésed, így a hónap bármely szakában próbálkozzatok! Én tiszta szívemből sok sikert kívánok, és remélem, hogy kb. egy hónap múlva azért majd megírod ide, hogy össze jött! Én figyelni fogom ezt a kérdést, és várom a jó hírt!!! Fel a fejjel, és kitartást, sok sikert a következő hónapra! Puszi Enikő

2012. júl. 3. 14:06
 39/59 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a jó kívánságokat,persze fogok feljönni ide és írni hogy mi a helyzet :)

Szép napot Enikő:)

2012. júl. 4. 10:57
 40/59 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság??? Van jó híred???
2012. aug. 6. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!