Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baba lehet a dologban?

Eszter888 kérdése:

Baba lehet a dologban?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk,december óta próbálkozunk és peterés napjától egészen a menzeszig nagyon fájtak a melleim.De most 14.-én volt peteérésem és egyáltalán nem fáj,mindig időben akciózunk előtte 2 nappal és aznap is.Étvágyam sincs annyira,pedig nem volt gond vele,néha feszül és viszket lent a hasamnál és nagyon hamar kifáradok.Tudom bármi lehet tünet ami nem megszokott,de érdekelne a véleményetek és tapasztalt valaki ilyet.Köszönöm

2012. jún. 18. 12:32
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
vagyis halvány... :D
2012. jún. 26. 11:45
 12/59 anonim ***** válasza:
Hú, kedves kérdező, már alig bírok magammal, most már olyan izgatott vagyok, mint Te, hogy babás vagy-e! Csak mert már többféleképpen is tettél fel kérdést, ezzel kapcsolatban! Izgulok, és drukkolok! De azért próbálj másra is gondolni, ne csak erre!
2012. jún. 26. 18:22
 13/59 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es!

Akkor drukkolok neked a pénteki teszthez,remélem bezebrásodsz :)

Azóta is maradt a mellérzékenység,nagy mellbimbó,étvágytalanság,hasfeszülés és erek a mellen és a hason.Én majd vasárnap tesztelek reggel ha nem jön meg amit nagyon remélek,jah és tegnap nagyon hamar felidegesítettek tagnap valamiért nagyon feszült voltam,hol fázok hol melegem van.Majd meglátom mi lesz remélem baba.

Sok sikert remélem megírod az eredményt mindenféleképpen :)

2012. jún. 26. 19:58
 14/59 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es!

Köszönöm szépen hogy így izgulsz értem,nagyon kedves vagy.

Általában egyáltalán nem jár a fejemben ez a dolog mert minidig lefoglalom magam valamivel,és sikerül is.Egyedül azt várom hogy megjön vagy nem,ha nem akkor valamennyire félúton leszek a siker felé,de nem biztos majd kiderül ha bederül :D

Mindenféleképpen jelentkezem és megírom hogy mi lett akár rossza,akár jó.

Amúgy te babásodnál vagy babás vagy??Bocsi a kérdésért nem kell hogy válaszolj ha esetleg zokon vetted.

2012. jún. 26. 20:01
 15/59 anonim ***** válasza:

11es vagyok.

Vezetsz hőgörbét? Nekem ez az első hónap hogy igen, és PÉ óta emelkedett, de ma és tegnap 0,2-vel csökkent... hát ez nem jó jel.

2012. jún. 27. 08:43
 16/59 A kérdező kommentje:
Szia 11-es.Hogy szólíthatlak?Én nem vezetek hőgörbét,bízom a meglepetés erejében :) Remélem majd lesz olyan hónap amiben azt mondhatom hogy igen terhes vagyok,kisbabám lesz.Szerintem az a 0,2 nem sok vagy igen?Nem értek hozzá,de drukkolok :)
2012. jún. 27. 09:16
 17/59 anonim ***** válasza:

Réka vagyok. (11-es)

Remélem nem sok, de holnap reggel kiderül hogy tovább esik-e vagy marad ott. Ma egész nap szurkál a hasam alul... de már jobban figyelek magamra mint máskor :D

2012. jún. 27. 16:44
 18/59 A kérdező kommentje:
Szia Réka :) Nekem nincsenek görcseim egyáltalán,nem tudom ez most jó vagy rossz.Majd meglátjuk hogy lesz.Remélem zebrásodsz majd,drukkolok
2012. jún. 27. 17:19
 19/59 anonim ***** válasza:
Ma reggel magasabb volt megint a hőm.. ha holnap sem esik, reggel tesztelek :)
2012. jún. 28. 12:31
 20/59 anonim ***** válasza:
Szia! 12-es vagyok, "E"! Én már babás vagyok! Több, mint egy éves a kis lányom! Nagyon vártunk rá, sokáig nem jött össze! Ezért, amikor pozitív lett a tesztem anno, szinte el sem akartam hinni! Előtte vagy fél évig mindig negatívat teszteltem! Ezért is érzem át, ha valaki nagyon akarja a babát! Annál szebb dolog nincs is, ha valaki bebabásodik! És sajnos a csalódásokat is átérzem, ha negatív a teszt! Természetesen, mindig késett, amikor babát szerettünk volna, és én reménykedve teszteltem, emlékszem, remegtem, úgy izgultam, míg várni kellett a tesztre! Amikor végül pozitív lett, akkor meg már szinte mindent feladva teszteltem, mondom, úgyis csak késik, de azért megpróbálom, hátha! Akkor semmi idegesség nem volt rajtam, tutira vettem az egy csíkot, és mégis kettő erős csík lett! El sem hittem! Második bébit még egyenlőre nem szeretnék, talán egy fél év múlva! Most nagyon eleven korszakában van a lányom, futok utána, minden időmet lefoglalja, így most kistesó még nincs tervben! De szorítok Neked, és minden más leendő anyukának, aki nagyon szeretné a babát, mert egy nő, egy család élete akkor teljesedik ki, ha jön a kis jövevény!!! Amúgy egyik kérdésedben írtad, hogy 28-ra nem várod! Szerintem ma, vagy holnap már tesztelhetsz akkor, már biztos, kimutatja!!! Írj mindenképp, mi a teszt eredményed! Szorítok!
2012. jún. 28. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!