Baba lehet a dologban?
Kedves 11-es!
Akkor drukkolok neked a pénteki teszthez,remélem bezebrásodsz :)
Azóta is maradt a mellérzékenység,nagy mellbimbó,étvágytalanság,hasfeszülés és erek a mellen és a hason.Én majd vasárnap tesztelek reggel ha nem jön meg amit nagyon remélek,jah és tegnap nagyon hamar felidegesítettek tagnap valamiért nagyon feszült voltam,hol fázok hol melegem van.Majd meglátom mi lesz remélem baba.
Sok sikert remélem megírod az eredményt mindenféleképpen :)
Kedves 12-es!
Köszönöm szépen hogy így izgulsz értem,nagyon kedves vagy.
Általában egyáltalán nem jár a fejemben ez a dolog mert minidig lefoglalom magam valamivel,és sikerül is.Egyedül azt várom hogy megjön vagy nem,ha nem akkor valamennyire félúton leszek a siker felé,de nem biztos majd kiderül ha bederül :D
Mindenféleképpen jelentkezem és megírom hogy mi lett akár rossza,akár jó.
Amúgy te babásodnál vagy babás vagy??Bocsi a kérdésért nem kell hogy válaszolj ha esetleg zokon vetted.
11es vagyok.
Vezetsz hőgörbét? Nekem ez az első hónap hogy igen, és PÉ óta emelkedett, de ma és tegnap 0,2-vel csökkent... hát ez nem jó jel.
Réka vagyok. (11-es)
Remélem nem sok, de holnap reggel kiderül hogy tovább esik-e vagy marad ott. Ma egész nap szurkál a hasam alul... de már jobban figyelek magamra mint máskor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!