Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elő jöttek a pattanásaim...

Elő jöttek a pattanásaim lehet hogy baba?

Figyelt kérdés

Pete érés előtt 1 nappal voltunk együtt, pár nappal az után kijöttek a pattanásaim arcomon mellkasomon hátamon karomon és azóta is megvannak sőt napról napra újabbakat fedezek fel.

Egyébként nem vagyok pattanásos típus mensikor 1-2 a hátamon szokott megjelenni de az arcomon nem is tudom talán a közép suliban volt utoljára. Szóval ne tudom mire vélni ezt a változás, mert az első babánál pont ellenkezőleg volt ott nagyon szép lett a bőröm még a nem várt előtt most meg szinte vulkánjaim vannak. Szerintetek reménykedhetek 18-án nem kellene megjönnie

2012. jún. 13. 23:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

1 hetes késés után voltam dokinál de nem látott semmit 10 nap múlva kellett volna visszamennem de előtte 2 nappal megjött szörnyű görcsök és erős vérzés kísérte.

Most megint reménykedem bár egyre kevésbé ,mert ami volt tünetem az szépen mostanra el is tűnt 12-ére nem várom

2012. okt. 8. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!