Elő jöttek a pattanásaim lehet hogy baba?
Pete érés előtt 1 nappal voltunk együtt, pár nappal az után kijöttek a pattanásaim arcomon mellkasomon hátamon karomon és azóta is megvannak sőt napról napra újabbakat fedezek fel.
Egyébként nem vagyok pattanásos típus mensikor 1-2 a hátamon szokott megjelenni de az arcomon nem is tudom talán a közép suliban volt utoljára. Szóval ne tudom mire vélni ezt a változás, mert az első babánál pont ellenkezőleg volt ott nagyon szép lett a bőröm még a nem várt előtt most meg szinte vulkánjaim vannak. Szerintetek reménykedhetek 18-án nem kellene megjönnie
Holnap nem kéne meg jönnie remélem sikerült! Majd írok!
Igazából arra voltam kíváncsi hogy van e olyan köztetek akinek a terhesség elején sok pattanása volt bár ahhoz képest mikor kiírtam a kérdés a pattanások száma és mérete mostanra radikálisan lecsökkent.
Még mindig semmi :)
Nem teszteltem úgy döntöttem várok szerdáig vele.
Folyamatosan mindjárt megjön érzésem van és azt érzem hogy áttudnék aludni egy egész napot, és néha rossz a gyomrom mint amikor sok a sava az embernek bár nekem ez is csak az előző terhesség alatt fordult elő egyébként nem, tehát reménykedek
Majd írok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!