Nálatok mik voltak a terhesség első jelei?
Figyelt kérdés
Mikor jelentkeztek az első tünetek és mi voltak azok?2012. jún. 12. 16:17
1/8 anonim válasza:
mindket terhessegemnel a 6. het utan. emelyges, szagundor, mindjart megjon erzes.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem nem várt előtt folyamatos éhség érzetem volt,mellfeszülésem és hasszúrka.És persze nem is jőtt meg.De én lélekben is megéreztem,hogy sikerült és ott a kis baba.:)
3/8 anonim válasza:
Iszonyat mellfájdalom, mindjárt megjön érzés, 7.héttől hányás éjjel-nappal...
36hkm
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem hányinger,émelygés,mingyárt megjön érzés,és étszer el is ájultam.
5/8 anonim válasza:
A nem várt előtt valahogy én is éreztem hogy sikerült. Amúgy állandóan fáradt voltam, rengeteget kellett pisilnem, ment a hasam, a mellem meg mintha "égett" volna. Szóval nekem rögtön az elejétől jelentkeztek.
6/8 anonim válasza:
Nekem a nemvárt előtt pár nappal derékfájásom volt, illetve éjszaka többször ébredtem pisilni (máskor sosem kelek éjszaka). 6 hetesen pedig elkezdődött a hányós időszak, ami a szülésig kitartott. :P
7/8 anonim válasza:
Én már szinte minden tünetet éreztem és mégsem voltam terhes (mellfeszülés, hasszurka, hátfájás, mindjárt megjön érzés stb). Szerintem ezeket a tüneteket lehet csupán az akaratoddal is produkálni tudat alatt.
Aztán az első pozitív tesztnél igazából semmi komolyat nem éreztem, csak a nemvárt előtt 1-2 nappal állandóan melegem volt.
De aztán elment a baba egy hétre rá. :-(
8/8 anonim válasza:
Éhség érzetem volt a nem várt napjától és mell érzékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!