Nem mindenkinél egyezik söt sok sok embernek nincs is.
Az els jelek, szédelgés, émelygés, hányinger, rosszullét, mellfeszülés, alhasi feszülés, méhkörüli szurkálás.
Na ezek lehetnek pokoli fájdlamasak, és intenzívek vagy akár egy picit sem.
Kb az 5-8-ik hét között alakulnak ki, és jobb esetben 12-ik héttel elmúlnak.
2012. jún. 5. 21:55
2/8 anonim válasza:
Nekem még meg sem jött, két nappal előtte már hányingerem volt. Aztán jöttek a reggeli hányások, egész nap émelygés, szagundor, étvágytalanság. ÉS persze nem jön meg.Fáradékonyság,mellérzékenység jellemző még. De van akinél semmi vagy csak kevés a tünet.
2012. jún. 5. 21:57
3/8 anonim válasza:
Ja és a mindjárt megjön érzés..
2012. jún. 5. 21:58
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem a pozi tesztem, a mensi kimaradásán, és a cicifájdalmon kívül semmi nem volt. Kivéve pár napig, talán egy hétig a mindjárt megjön érzés.
A 6. héten jött egy hét hányinger, egész nap, émelygés, kajaundor. Ahogy jött, el is múlt. Csak a cicifájás maradt meg.
9+5 hetes kismami :)
Nem mindig van jele :))
2012. jún. 5. 22:00
5/8 anonim válasza:
A menstruáció kimaradása, mellfeszülés nekem ezek voltak, a 6-8 hét körül kezdődött a feszülés, majd álmosabb lettem napközben is!
35 hkm
2012. jún. 5. 22:12
6/8 anonim válasza:
Nekem már akkor kezdődtek a tünetek mikor a tesztet csináltam. Hányinger,szédelgés, fáradtság, nekem volt kaja undor:S hát kb ezek jah és hányás.....
2012. jún. 6. 01:33
7/8 anonim válasza:
Lányok,azt ti is tudjátok,hogy a mindjárt megjön érzés az nem a terhesség jele,hanem a szervezet emlékezése a mensi időszakra,ami persze az esetek többségében elmarad! :)
2012. jún. 6. 07:39
8/8 anonim válasza:
Nekem ment a hasam, nagyon sokat pisiltem, amikor meg nem a wcn voltam akkor aludtam! :) Még a nem várt előtt tudtam hogy van valaki a dologban! :) Aztán a teszt alátámasztotta ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!