Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire utalhat ez a teszt?

Mire utalhat ez a teszt?

Figyelt kérdés

Röviden május 7 volt meg utoljára 30dikán voltunk együtt a férjemel ami abba a honapban az utolso volt csináltam tesztet Lillyt és 25-ös vaterásat de negativ lett vagyis a 25-ösön van csak kis csik de nem én azt negativnak mondanám!Reggel elsö vizeletböl csinálok már napok ota ovulácios tesztet és ilyenek lettek!

Ahol csak egy teszt van az a ma reggeli meg ahol a 3db van ott a legalso a mai

[link]

[link]

2012. jún. 10. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Csinaltal tesztet? mizujs veled??? Remelem sikerült a baba!!
2012. jún. 11. 07:55
 12/16 A kérdező kommentje:

Szia igen épp most csináltam ilyen lett a mai..

[link]

[link]

2012. jún. 11. 12:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez NEGA!Majd mikor erős lesz a második csík is, akkor állíthatod biztosan, hogy fennáll a terhesség!Igaz, hogy a halvány vonal is vonal, de nekem a medilab mindig ilyen:)és nem vagyok terhes.!!!!A pozitív lh-teszt ,eg inkább mutat ovulációt, mint terhességet.Van akinek bejön, van akinek nem.Az, kedves kérdező, hogy saját tapasztalattal rukkolnak elő a válaszolók, és nem kezdenek el ömlengeni, hogy ááá, ez halvány, biztos terhes vagy, a te javadat szolgálja.Nem biztos, hogy rosszindulattal vannak feléd.Ezt azért tudd.Én is megtaláltam az előző kérdésedet, ahol ugyanez a téma.Ha terhes lennél, akkor ez a Medilab már erős lenne. De ha az ovuteszt szerint most volt peteérésed, akkor meg korai a teszt, úgyhogy türelem!
2012. jún. 11. 13:04
 14/16 A kérdező kommentje:
türelmes vagyok mert jövö pénteken meg nézetem magamat dokivak köszönöm
2012. jún. 11. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:
En latok ott egy masik csikot is mind a ket teszten , de szerintem menj el inkabb orvoshoz :))
2012. jún. 11. 13:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Jh most latom irtad mesz orvoshoz , remelem sikerülni fog!!!!
2012. jún. 11. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!