Az esti ovu teszt is mint josteszt utalhat babára a 13. dpo-n?
Vagy mindenkepp reggel kell csinalni elso pisibol?mert a hcg tesztem reggeli negativ lett.
Elobb csinaltam lh:t:
Kívánom a legjobbakat de nekem mikor pozitiv lett az ovutesztem a 13 dpo-n ennél sokkal erősebb volt. rögötn utána a terhesteszt is pozitiv lett.
ez annyira halvány hogy semmit sem jelent...
este csináltam én is mikor azanp kelett volna megjöjjön gyanús lett egy két dolog (előtte nem is figyeltem csak ovuteszteltem de biztos voltam hogy nem sikerült igy nem is érdekelt).
Lefotózom neked ha érdekel csak lemerülőben a telefonom később tudom csak feltenni a képet.
Aznap este csináltam utána egy terhes tesztet azon is látszott halványan de ott volt a csík.
Biztosat nem tudok Neked mondani de ne nagyon éld bele magad szerintem negativ lesz a holnapi teszted...
én is lh-zok
ez elég halvány
13dpon sokkal erősebbnek kell lennie
tök mindegy sztem hogy reggle vagy este
nekem 4 dpon napközben is ilyen erős a csíkom mint neked a második
szia! mi ujság? Nem tudom lefotózni a telefonommal mert csak a vaku látszik. Kell vennem elemet a fényképezőgéppbe ma megteszem lefotózom és felteszem. Bocs hhogy alakult....
Milyen lett a hcg teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!