Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az esti ovu teszt is mint...

Az esti ovu teszt is mint josteszt utalhat babára a 13. dpo-n?

Figyelt kérdés

Vagy mindenkepp reggel kell csinalni elso pisibol?mert a hcg tesztem reggeli negativ lett.

Elobb csinaltam lh:t:

[link]

2010. nov. 15. 20:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mai tesztem negativ. az Lh reggeli viszont halványan pozi. Szerintem nincs baba :(
2010. nov. 17. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem akarok beleszólni, de én is ovutesztelek és a használati utasításban az van, hogy csak az számít pozitívnak, ha:

1. ugyanolyan erősségű a csík mint a kontrollcsík,

2. vagy erősebb, mint a kontrolcsík.

Ergo, ha halványabb, akkor az negatívnak számít (meg az is negatív, ha nem jelenik meg a csík). :(

Én ebben a hónapban már 9. napja csinálom a tesztelést,naponta és kb. mindig ugyanabban az időben (du és nem reggel!). Nekem már kétszer nagyon hasonlított csík a kontollcsíkhoz, de úgy éreztem (és a férjem is), hogy még nem az igazi és tovább tesztelek. Szóval szerintem az, hogy halványan pozitív az ovuteszted még sajnos nem jelent semmit, mindenképpen javaslom, hogy folytasd tovább a tesztelést és ha tényleg pozitív lesz, akkor mindent bele, akciózzatok. Sok sikert kívánok neked!!!!!!

2010. nov. 18. 07:34
 13/16 A kérdező kommentje:
A mai reggeli tesztem is ugyanolyan halvány mint a teganpi.Oké azt értem hogy ha jóstesztként használom akkor reggelibol erösödnie kéne, de most ugrott be hogy akkor a hétfoi esti ovutesztem miért lett halványan pozi??? Este nem a peteérés céljábol nézik? Nem értem . Megmagyarázná valaki??? Ha meg nincs peteérés akkor este miért pozitív???
2010. nov. 18. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Az a lényeg hogy az ovulációs teszt ha peteéréshez vagyis ovulációhoz használod akkor este fele kell 6-7 fele használni mert akkor a legmagasbb az LH hormon szintje.Figyelni kell arra hogy a két csik vagy egyforma erősségű vagy a teszt csík erősebb legyen mint a control csík csak akkor pozitív vagíis 24-36órán belül kilökődik a petesejt.

Ha jóstesztként használod akkor a nemvárt előtt 2-3 nappal a reggeli vizeletből csináld és minden nap.Ha erősödik a csík lehet terhes vagy és használhatsz terhestesztet hogy megbizonyosodj róla.

Írj ha nem értesz valamit.

2010. nov. 19. 16:24
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen ezt mind értem, csak azt nem, hogy nekem az esti és a reggeli elsobol is ugyanolyan halvanyan, de lathato pozitiv. Na ezt nem értem. Ha nincs baba akkor reggel miért halvany mindenn nap? ha meg nincs peteérésem, mert ugye az mar volt tobb mint két hete akkor az esti megint miért halvanyan pozi??????? már tiszta hulye vagyok. vagy lehet hogy sok az lh hormonom és azért mutat mindig vmit az ovu teszt?? habar endokrinologusnal voltam és ott minden rendben. nem értem. :/
2010. nov. 19. 17:24
 16/16 anonim válasza:
Sziasztok, tudnátok segíteni? ma vagyok vagy 9 vagy 10 nappal az ovuláció után. Tegnap reggel és ma reggel egyértelműen + jóstesztem volt (tesztcsík erősebb a kontrollnál).Csináltam egy jóstesztet tegnap du., kíváncsiságból, hogy mit mutat, akkor negatív lett.tehát csak reggel volt +. Terhesteszt negatív, mondjuk ahhoz még korán is van talán. Viszont ha meg a josteszt ennyire + akkor már hcg teszt is mutathatná..Nem értem:(
2010. nov. 19. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!