Az esti ovu teszt is mint josteszt utalhat babára a 13. dpo-n?
Vagy mindenkepp reggel kell csinalni elso pisibol?mert a hcg tesztem reggeli negativ lett.
Elobb csinaltam lh:t:
Szia!
Én nem akarok beleszólni, de én is ovutesztelek és a használati utasításban az van, hogy csak az számít pozitívnak, ha:
1. ugyanolyan erősségű a csík mint a kontrollcsík,
2. vagy erősebb, mint a kontrolcsík.
Ergo, ha halványabb, akkor az negatívnak számít (meg az is negatív, ha nem jelenik meg a csík). :(
Én ebben a hónapban már 9. napja csinálom a tesztelést,naponta és kb. mindig ugyanabban az időben (du és nem reggel!). Nekem már kétszer nagyon hasonlított csík a kontollcsíkhoz, de úgy éreztem (és a férjem is), hogy még nem az igazi és tovább tesztelek. Szóval szerintem az, hogy halványan pozitív az ovuteszted még sajnos nem jelent semmit, mindenképpen javaslom, hogy folytasd tovább a tesztelést és ha tényleg pozitív lesz, akkor mindent bele, akciózzatok. Sok sikert kívánok neked!!!!!!
Az a lényeg hogy az ovulációs teszt ha peteéréshez vagyis ovulációhoz használod akkor este fele kell 6-7 fele használni mert akkor a legmagasbb az LH hormon szintje.Figyelni kell arra hogy a két csik vagy egyforma erősségű vagy a teszt csík erősebb legyen mint a control csík csak akkor pozitív vagíis 24-36órán belül kilökődik a petesejt.
Ha jóstesztként használod akkor a nemvárt előtt 2-3 nappal a reggeli vizeletből csináld és minden nap.Ha erősödik a csík lehet terhes vagy és használhatsz terhestesztet hogy megbizonyosodj róla.
Írj ha nem értesz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!