Mire utalhat ez a teszt?
Röviden május 7 volt meg utoljára 30dikán voltunk együtt a férjemel ami abba a honapban az utolso volt csináltam tesztet Lillyt és 25-ös vaterásat de negativ lett vagyis a 25-ösön van csak kis csik de nem én azt negativnak mondanám!Reggel elsö vizeletböl csinálok már napok ota ovulácios tesztet és ilyenek lettek!
Ahol csak egy teszt van az a ma reggeli meg ahol a 3db van ott a legalso a mai
Elozo vagyok. Az elso kepen mintha latnek valamit :))
Szerintem az erosodo pozi ovuteszt es a kis halvany sejtetos hcg teszt biztato! :))
A sima clearblue 1000forint korul van, dm-ben is lehet kapni, a digitalis clearblue 2000-2500 ft krul van. Egyik sem 10-es, de jol magukba szivjak a vizeletet, igy hamar kimutatjak!
:) Terhességi tesztből a 10-es a legérzékenyebb, nem a 25-ös....
Egyébként én is mintha látnék valamit a terhességi tesztjeiden :) Lehet hogy baba lesz. Szurkolok Neked!
Az én kis halvány csíkomból, amit negatívnak ítéltünk a férjemmel, most van egy 29hetes pocaklakóm!!!
A 12. napon csináltam, el is keseredtem, hogy most sem sikerült!
Aztán mégsem jött meg és a 16. napon már pozitív tesztem lett!!
Mikor csináltad azt a 25-ös tesztet?
Szerintem ilyen szép pozitív jóstesztelés után már pozitív lesz a HCG teszt is!!
Szorítok!! Szerintem babás lettél!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!