Altatás alatt a baba is elalszik bennem? Abortuszom lesz, de nagyon sajnálom a babát.
Terhes lettem (elszakadt a gumi) de rossz anyagi körülmények miatt, meg tanuló is vagyok, nem tarthatom meg. Tudom hogy ez a helyes döntés, de minden este rengeteget sírunk a párommal. Még az ultrahangot sem néztem meg, mert féltem h nem tudom majd abbahagyni a sírást ha meglátom, de a barátom látta mert ottvolt velem és mondta hogy nagyon picike még, és én meg mégcsak meg sem néztem és megszakad érte a szívem. Nagyon vigyázok rá, és a cigifüsttől is óvakodom hogy ameddig él addig ne szenvedjen. Átgondoltuk hogy mi lenne ha megtartanánk de a helyzet kilátástalan lenne. Légyszives írjatok nekem tapasztalatokat ezzel kapcsolatban. Köszönöm.
18
nem hiszem, hogy elalszik
nem is tudom, hogy alszik-e egyáltalán, mert nem tudom, mennyi idős terhes vagy
borzasztó, amiket írtál, nagyon sajnállak :(((((((
de jó lenne, ha megtarthatnád....
:((((
Nagyon sajnálom ami történt!
De az abortuszt nem altatásban csinálják:-(
Én elvetettem 2 magzatot, azóta is minden nap úgy élek, hogy bánom, és most lenne két gyönyörű kislányom :((((
Ha már most lelkiismeretfurdalásod van, szerintem ne tedd, egész életedre rányomja a bélyegét! Ha úgy fognád fel, hogy nem gond, minthogy van, aki igy fogja fel, nem próbánálak lebeszélni róla, de igy szerintem tönkreteszed magad, a babáról ugye nem is beszélve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!