Tényleg ekkora "bűn" lenne?
Sziasztok! Babát szeretnénk, és ma megtudta Édesanyám is. Teljesen le akart beszélni róla, ilyenekkel, hogy:
" egy értelmes nő nem szül ennyi idősen gyereket, meg csak az alja népség szül ilyen fiatalon, meg elrontom az életemet, akkor már nem én fogok számítani, hanem a baba, miért nem várunk még pár évet, miért nem akarok a karrieremre koncentrálni, a gyereknevelés az nem karrier..............."
Én 23 vagyok, párom 35. Mindenünk megvan, 2 autó, saját új családi ház, nagyon jó kereset, és ami a legfontosabb szeretet, megértés.
Nagyon rosszul esett ez az egész. Ti mit gondoltok? Mit szólnátok ehhez? Köszönöm annak, aki válaszol.
Köszönöm a véleményed! :) Én is úgy gondolom, hogy sok előnye van, ha korábban vállalunk gyereket. Bízom benne, hogy Anyu megbékél majd a helyzettel.
Olyan rossz, mikor ilyeneket mondd, mert úgy érzem, hogy megbánta azt, hogy megszült minket. (van 2 húgom) De most 44 éves, és mind felnőttünk, élhetik Apuval az életüket. Akkor miért ilyen rossz a szemében, hogy gyereket szeretnénk? Azt is mondta tegnap, hogy "fel akarod csináltatni magad?" ez olyan undorítónak tűnt számomra, mert nem "felcsináltatom" magam, hanem közösen eldöntöttük, hogy jöhet a baba.
Szia!
Mintha csak az én anyukámat hallanám!24 leszek lassan!nem tudja hogy nem szedem a fog.gátlót már egy éve.Sajnos nem lettem még terhes mert gondok vannak nálam is és a páromnál is.És ezt sem tudja..
Szia!
Igen gondoltam rá h mit fog mondani de nem tudom!Februárba korházba kerültem vese görccsel, mikor felhívtam hogy ne ijedj meg de korházba vagyok az első mondata az volt hogy remélem nem vagy terhes.Na szerinted ezek után mire számítsak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!