Tényleg ekkora "bűn" lenne?
Sziasztok! Babát szeretnénk, és ma megtudta Édesanyám is. Teljesen le akart beszélni róla, ilyenekkel, hogy:
" egy értelmes nő nem szül ennyi idősen gyereket, meg csak az alja népség szül ilyen fiatalon, meg elrontom az életemet, akkor már nem én fogok számítani, hanem a baba, miért nem várunk még pár évet, miért nem akarok a karrieremre koncentrálni, a gyereknevelés az nem karrier..............."
Én 23 vagyok, párom 35. Mindenünk megvan, 2 autó, saját új családi ház, nagyon jó kereset, és ami a legfontosabb szeretet, megértés.
Nagyon rosszul esett ez az egész. Ti mit gondoltok? Mit szólnátok ehhez? Köszönöm annak, aki válaszol.
Furcsa ami eszembe jutott de mivel az én anyukám is jelentett ki ilyet,lehet a tied is erre gondolt.
Fiatal vagyok még nagymamának!!
Szerintem egyáltalán ne befolyásoljon Anyukád véleménye.
Nagyon sok előnye van a korai szülésnek (kisebb a korkülönbség, mikor "kirepül" a gyereketek még simán lesz időtök és energiátok élni/utazgatni, könnyebb teherbeesés stb).
Én 30-ig vártam a próbálkozással és hát 30 körül már nem is olyan egyszerű a dolog. Ha hamarabb találkozom a párommal tutira hamarabb kezdjük el. Így alakult.
Csak nézz mélyen magadba, hogy a kapcsolatotok elég erős-e. Ha jelenleg úgy látod, hogy együtt fogtok megörögedni (persze később még bármi lehet, semmi sem garancia), akkor ennél többet nem tudsz tenni egy babának megfelelő környezetért.
És az, hogy Anyukád később hogyan áll majd az unokától, lehet jó és rossz is, ez ellen úgysem tudsz tenni akármikor is szülsz.
Én a helyedben simán, gond nélkül bevállalnám. Remélem hamar összejön Nektek! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!