Egy pszichológus biztosan segíteni fog ebben?
Figyelt kérdés
Egyszerűen rettegek a terhességtől,már itt is kismillió kérdést kiírtam ez ügyben,annak ellenére,hogy szűz vagyok,barátom sincs.Attól rettegtem,(rettegek)hogy wc papírról,zsebkednőről,szappanról sperma kerül a hüvelyembe.Most amikor késett heteket,megint ez volt.Elmentem 3 nőgyógyászhoz,mindhárom megerősítette,hogy nem vagyok terhes,mégis számolgattam,hogy hanyadik hétben vagyok.Nyomkodtam az alhasam,nem-e keményedett.Tegnap lenyugodtam,de pszichológushoz megyek,fog tudni segíteni?2012. máj. 27. 11:34
1/3 anonim válasza:
neked lehet már pszichiáter kell,aki komolyabb esetekkel foglalkozik.
tanulsz még vagy nem tudod elfoglalni magad mással?
2/3 anonim válasza:
Ez egy kamukérdés. Ha te tényleg rettegsz, akkor nem látod át ennyire reálisan ezt a kérdést, ha meg átlátod, akkor te is tudod, hogy nem lehetsz terhes. De ez a kérdés mindennap fent van, csak mindig más kategóriában.
3/3 anonim válasza:
Ha tényleg ilyen problémád van, mindenképp menj el pszichológushoz, mert ez kicsit sem reális félelem.
Pszichiáterre viszont első körben szerintem nincs szükség, reménykedjünk benne, hogy elég a pszichológus, és nem kell gyógyszeres segítség sem (mondjuk nem is hiszem, hogy itt az kéne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!