Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen lombikok miatt...

Sikertelen lombikok miatt nagyon padlóra kerültem. Ajánlanátok pszichológus szakembert, aki segítene nekem? Budapesten!

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 14:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mennyi lombik után kerültél a padlóra? Mert akkor írok neked majd bíztatást..
2011. márc. 19. 15:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de nem szabad feladni! Sőt, foglalkozni sem szabad az egésszel! Valószínű, hogy túlságosan rágörcsölsz! Nekem is akkor sikerült, amikor "elengedtem" a témát és nem foglalkoztam azzal, hogy most sikerül-e vagy sem.

Amúgy meg ismerősöm kineziológushoz járt hasonló helyzetben, nem pszichológushoz. Nekik utána sikerült is spontán a baba:)

Minden jót kíván és kitartás

egy 5 hetes lombikbaba anyukája

2011. márc. 19. 15:29
 3/13 A kérdező kommentje:
2 sima lombik és egy fagyasztott van mögöttünk. Előtte volt 3 inszem.
2011. márc. 19. 15:43
 4/13 anonim ***** válasza:

Na gondoltam, h ilyesmi :-) Ez még semmi, nem szabad feladni, főleg nem ennyi után!! Nekünk 5 sikertelen lombikunk volt és még az 5. után is hittem benne és tudtam, h lesz babám! És 6.-ra sikerült :-))) Nem szabad feladni, mert akkor nem sikerül. Higgy benne!!!

21 hetes pocaklakó anyukája

2011. márc. 19. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Ez semmi??? Én is padlón lennék. Keress jó szakembert, ne hagyd lekicsinyellni a problémádat. Sajnos ajánlani nem tudok, vidéki vagyok. De ez nem semmi. :(
2011. márc. 19. 17:09
 6/13 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Én ugyan endodokihoz járok hozzájuk, de nekik van kimondottan meddőségi pszichológusuk :

[link]

Remélem, sikerül rendbejönnöd!

2011. márc. 19. 19:32
 7/13 anonim válasza:

Dr Bakó Tihamér (bakotihamer@freemail.hu) - neki ez az egyik szakterülete, aztán szívből ajánlom Samu Nagy Ádámot (snadam72@hotmail.com), és Dr Bálint Sándorhoz (bs@map.elte.hu) is fordulhatsz, aki eredetileg nőgyógyász.

Biztosan fognak tudni segíteni.

2011. márc. 19. 20:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Melyik doki hol rendel? Te melyiket ajánlanád a háromból, mert így sajnos "csak" nevek, és nem tudok róluk semmit. Segíts légyszíves!
2011. márc. 20. 07:47
 9/13 anonim ***** válasza:

Az 5 hetes lombikbaba kislány anyukája vagyok:

Ne haragudj, de ez tényleg "semmi" ahány próbálkozáson túl vagytok. Ennyi kudarc után nem szabad összeomlani! Még nagyon sok feladat vár rád és ha már az elején kikészülsz, mi lesz később???

Én tudom miről beszélek, nekünk is a 4. sikerült. Én is voltam kikészülve rendesen, de összeszedtem magam és igenis minden fejben dől el. Ha pszichológushoz jársz, csak még jobban tudatosítod magadban, hogy Te beteg vagy. A férjeddel nem tudod megbeszélni az érzéseidet? Mi mindig erről beszéltünk és nekem nagyon sokat segített. Illetve az egyetlen gyógyír erre, az, hogy NEM FOGLALKOZOL VELE! De tényleg! Nehéz, de sikerülni fog. Nekem is akkor sikerült, amikor tudomást sem vettem arról, hogy beültettek 2 embriót már csak arra lettem figyelmes, hogy pozitív a teszt a kezemben.

2011. márc. 20. 09:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek akiknek sikerült, és picurit irigykedem is! Én is úgy gondoltam, hogy soha nem megyek pszichológushoz, csak úgy érzem nagyon eluralkodott rajtam a kilátástalanság, és emellett még van táplálkozási problémám is (nagyon drasztikusan visszafogom az étkezésem). Nem hobbiból, hanem a szakmám megkívánja. Perzse érzem, hogy ez sem normális már. Ezért gondoltam, hogy orvoi segítséget keresnék.
2011. márc. 20. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!