Májusban volt egy elhalt terhességem. Sajnos nem tudom elengedni, feldolgozni. Pszichológus segíthet? Vagy mit tegyek? Így nem jó!
Szia
Nagyon sajnálom!!
Ilyenkor a legjobb ha kibeszéled a fájdalmad egy jó pszichológus sokat tud segíteni
Nekem is vannak ilyen rossz élményeim 2 is én orvos helyet az internetet választottam mert szívesen meghallgatok másokat is elmesélem én hogy dolgoztam fel és nekem az adott erőt hogy másoknak próbálok tanácsokba segíteni
Szia! Én is májusban veszítettem el egy batbát, de sikerült feldolgoznom (elfelejteni soha nem fogom!). A család és a barátok, munkatársak sokat segítettek és bíztattak újabb baba vállalására. Én kibeszéltem magamból a fájdalmat, többször elmeséltem a történetet, így megkönnyebbültem és szívesen vettem a vígasztaló szavakat. Valószínű, hogy a babám beteg volt, ezért nem tudott fejlődni, megszületni.Ezt el kell fogadni.
Most 14 hetes kismama vagyok, itthon betegállomnyban, persze nagyon izgulok (félek), hogy minden rendben legyen...
Ha orvosi segítségre van szükséged a fájdalom feldolgozásához, nyugodtan vedd igénybe, tudnak segíteni. Nézz előre, és ne add fel a vágyad egy baba után! Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!