Sikertelen lombikok miatt nagyon padlóra kerültem. Ajánlanátok pszichológus szakembert, aki segítene nekem? Budapesten!
Utolsó válaszoló vagyok:
nyilván mindenki más, Te érzed, hogy milyen "mélyen" vagy. Én is voltam annyira kikészülve, hogy a házasságunk is majdnem ráment! Úgyhogy átérzem amiben most vagy. De a sok tanács, tipp és praktika közül, csak az jött be, hogy tényleg NEM SZABAD RÁGÖRCSÖLNI. Itt is olvashatsz millió sikersztorit, hogy ahogy nem foglalkozott egy nő a teherbeesés témájával, egyből terhes lett! Én sem hittem ebben a "minden fejben dől el" hablagyban, de tényleg így van!!
De ha Te úgy érzed, ehhez egy külsős szakember segítségére van szükséged, akkor próbáld ki, de tudnod kell, hogy akkor is a Te gondolataid irányítanak mindent!
Sok sikert! Megéri a küzdelem, ne add fel, mert amikor ott lesz a kezedben a gyermeked, akkor minden szomorúság elszáll ami előtt volt:)
Ha más is van, akkor inkább ne Bálint Sándor legyen. Bakó Tihamér nagy szaktekintély, Pasaréten rendel, de az ő óradíja a legmagasabb árfekvésbe tartozik. Ezért én talán Samu Nagy Ádámot ajánlanám, mert ő is igazán jó szakember,többféle pszichoterápiás módszert alkalmaz, attól függően, hogy mire van szükség. A rendelője a Móricz környékén van a 11. kerületben.
De ez általában úgy működik, hogy írsz neki, megbeszéltek egy időpontot, és 1-2-3 alkalommal találkoztok, megbeszélitek, hogy mi az, amiben segíthet neked, és csak ha te is érezd, hogy ő a te embered, akkor kell belevágnod. Nincs mit vesztened, viszont rengeteget fogsz nyerni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!