Vigyem a fiam pszichológushoz, vagy ez másnál is létező jelenség?
Nem néz sokat tv-t? Sok gyereknél okoz alvási problémákat. Nekem amúgy ilyenben még nincs tapasztalatom, mert most lett még csak egy éves a fiam, az éjszakákat meg szinte az elejétől kezdve végig alussza. Ezért csak a tv jutott eszembe, amit hallottam már több gyerekestől is.
Kitartást, ennek is vége lesz egyszer. Szerintem azért pszichológushoz nem kell vinni, de az éjszakai nem alvás az tényleg nem hangzik túl jól egy ennyi idősnél.
Ezt mi egyszerűen orvosoltuk. Amikor hisztizett ott lett hagyva. Kb 10-15. alkalom után rájött, hogy felesleges és nem csinálta.
Sok sikert és kitartás. Nem könnyű de megéri!
Kedves első válaszoló, hát, az sem egyszerű helyzet,ha álmukban hisztiznek, de a fiam teljesen fent van..És ilyenkor úgy üvölt, hogy taknya-nyála egybefolyik...ennyire csak nem szörnyű a napja?Már azon is gondolkodom, hogy én megyek pszichológushoz, hátha velem van a baj..
Kedves második válaszoló, hát mióta jó idő van, csak a Bogyó és Babóca megy, de napi fél óra max, mert állandóan kint vagyunk sétálni, játszóterezni, motorozni. Rosszabb időben meg vagy ugripark, vagy a játékaival játszunk. Már híradót sem láttam mióta...TÉlen persze többet megy a tévé, de akkor is mesecsatorna és a normálisabbja..És fogadd őszinte irigységemet jóalvó gyereked miatt!:-)Köszönöm a válaszotokat! szép napot!
Igen, tudom hogy a jól alvó gyerek aranyat ér.
Én a helyedben kipróbálnám a tv mentességet egy pár napig, hátha használ, egy próbát megér.
És ha tudod hogy tényleg hiszti az sem rossz amit egy másik válaszoló írt. Ott kell hagyni, hogy lenyugodjon magától. Bár ez nagyon nehéz, de ilyen már velünk is volt. Rájöttem, hogy csak hisztizik, betettem a kiságyába és ott hagytam, pár perc pityergés, utána általában el is aludt.
Kedves Krisztivan! Halvány reménysugár, hogy nem vagyok egyedül..Nappal akkor hisztizik, mikor 3(!) óra motorozás, sétálás után hazajövünk, és ő még nem akar..Vagy, ha valamit nem bír megcsinálni..Lehet,hogy nem olyan borzasztó, csak hát, néha elég nehéz birkatürelemmel lenni..
Kedves negyedik válaszoló, ezt az otthagyósat egyszer kipróbáltam, de bevallom 3-4percet bírtam hallgatni...meg a szomszédokat, és az egész utcát is sajnáltam.Pedig tudom, hogy akár az éjszakai keléseket is lehetne ezzel kicsit visszaszorítani, de se szivem, se idegzetem és se hangszigetelt házam nincs, hogy végig bírjam vinni...
Kedves 6. válaszoló, ó, mi is megkínlódtunk minden egyes fogat, hidegfrontot, melegfrontot, teliholdat, fogyóholdat, szeles időt, de még a tőzsdei árfolyam ingadozást is belevettem a listába, hogy kifogást találjak neki...Elvileg most egy darabig nem fogzunk, bár a 32 fog még odébb van...:-)
Kedves KissBoglárka01: hát, ha csak pityeregne, simán otthagynám hisztizni..de ő úgy örjöng, hogy egy falusi disznóölés teljes repertoárját végigskálázza...Tényleg olyan, mintha nyúznák, néha rettegek,hogy rámhívják a rendőröket, hogy ölöm a gyerekem..:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!