Vigyem a fiam pszichológushoz, vagy ez másnál is létező jelenség?
Figyelt kérdés
22 hónapos a fiam. Már most kapunk ízelítőt a dackorszak gyönyörűségeiből, de tartok tőle, hogy ezek a földön hempergős, senki-sem-tudja-mibaja- hisztik még csak az előszelei az igazinak. Ezeket a látszólag céltalan őrjöngéseit már kezdem tudni kezelni, és látom, hogy mi a kamu, és mi az, amit komolyan kell vennem. DE: még soha de soha nem aludta át az éjszakát. Még ezt is kibírom. De, hogy éjjel is tud a kiságyában fekve toporzékolni, hisztizni már nehezen kezelem. Amellett,hogy éjjel min. 5-6xébred és mindig, tényleg mindig sírva ébred...lehet, hogy már nem természetes. Esküszöm nincs verve, szorongatva, meg "istentudja mi csinálva", még kézrecsapás sincs (félek, hogy akkor ő is ezt csinálná), magyarázat van, és persze néha, mikor elfogy a magneB6, akkor elordítom magam, hogy "most aztán elég legyen!". Szóval, nincs terrorizálva, az általa kreált hisztiken kívül nem sírós, és ezért aggódom, hogy miért kel mindig sírva? (azt már meg sem merem kérdezni, hogy éjjel miért hisztizik, ha egyszer senki nem bántja??)Előre is köszönöm a válaszaitokat!2012. máj. 9. 13:43
31/37 A kérdező kommentje:
Ja, még a szuperanyukákról: én is körbe vagyok véve zsenipalánták tökéletes anyujával, az ő megvető pillantásaik keresztüzében szoktam példabeszédet tartani a játszótéri homokban hömpölygő sátánkámnak. De,valahol ők is kisírják, kidühöngik magukat, és itt, a névtelenségbe burkolózva bárki lehetsz.Én is olyan tanácsokat tudnék adni, olyan baromi okos tudnék lenni..elméletben..Gyakrolatban nem úgy működnek a dolgok.
9hónapig elveim voltak:nem lesz cumi, nem lesz köztünk alvás, nem lesz édesség, nem lesz tévé, szigor, rend, fegyelem...Aztán lett egy gyerekem..Szép napot Nektek!
2012. máj. 10. 14:18
32/37 anonim válasza:
gondolom ajohnson's os termékekre gondolsz..na hát az sz@rnak a pofon! nálunk se jött be..az igazi levendulaolajnak tényleg van aromaterápiás hatása,a 2-3 orás nappali alvás amugy normális..nálunk mondjuk 2..de egyszer egy hónapja aludt 2 és fél órát:)uhh ugy kipihentem magam hogy még mostis van az energiábol amit akkor gyüjtöttem..amugy lehet több segitséget kell nyujtanod neki a játékokban h ne frusztrálodjon ha nem sikerül..az enyém a fejemhez vágja a formaillesztőst dobozt ha nem megy bele a kocka a 3szög formába..ezért haazzal játszik már előre felkészülök és megmutatom nézd ezt ide ..és igy megelőzök egy dühkitörést..egyel kevesebb..ilyesmik..ügyi vagy te csak fáradt..szedd össze magad ésbe a magneb6-al aztán neki a feladatnak
33/37 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nem akarsz véletlenül beírni valami nevet magadnak, hogy vadászhassak a válaszaidra-kérdéseidre? Esküszöm, felüdülés a szövegedet olvasni :D
34/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, aranyos vagy..:-)Ha már a gyereknevelésben csődöt mondok, legalább a közösségi életem legyen rendben:-)Hát, elég sokat szoktam itt kérdezősködni, mert úgy gondolom,hogy a védőnő is sokat látott-tapasztalt, de azoknak a véleménye, tapasztalata jobban megnyugtat, akik nyakig benne vannak a gyereknevelés gyönyöreiben.Majd megnézem,hogy lehet ide valami nevet raknom...(aztán jól lebukok, hogy korántsem vagyok olyan humor-Harold:-)Főleg vizsgaidőszakban, és a fent említett sátánka rosszabb napjain, engem is elhagy a humorérzékem és csak habzó szájjal számolgatok 10-ig, és mélylélegzek, hogy nehogy a Fókuszban lássanak viszont, mint "anya, aki kilógatta a gyermekét az ablakon"
2012. máj. 10. 15:02
35/37 A kérdező kommentje:
Jaj, elfelejtettem válaszolni:szóval, igen Johnsonos placebo levendulánk van..na, majd beszerzek igazit, hátha.Amúgy vannak ilyen csoda-gyógy-ásványaim, ilyenk kövek, mint a holdkő, jáspis, hematit, tigrisszem..stbna, ezeket is be szoktam pakolni a fürdőkádjába, ágyába (aztán csodálkozom,hogy nem alszik, mint borsószem királykisasszony) és természetesen folyó vízben megtisztítom, napfénynél feltöltöm energiával, indiántánc és egy röpke ima segítségével várom a jótékony hatást..Viszont a formabedobós szituáció stimmel! Jót nevettem! De tényleg az van, hogy a nyomorult kockát képes lenne izomból a karikán, de még ott is átpréselni, ahol lyuk sincs..
2012. máj. 10. 15:08
36/37 krisztivan válasza:
Köszi,lányok!!Ezt jó volt visszaolvasni:-)))
37/37 anonim válasza:
kiprobáltad a citromfű teát meg a levendulás fürdőt-masszázst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!