Vigyem a fiam pszichológushoz, vagy ez másnál is létező jelenség?
Jajj, most nagyon sokat segítettél nekem!!!!!!A 19 hónapos kisfiam ugyanez (nem alvás, hiszti, sokszor kelés,üvöltve Őrjöngés, disznóvágás stb), csak némi cici terrorral megspékelve. Ja,és én is félek a gyámügytől, ugyanis veri a fejét hiszti közben falba,padlóba, ajtóba és kb úgy néz ki, mintha ütnénk- vágnánk. Az állandó ordítása miatt a szomszédok már kimondottan utálnak minket, és félek egyszer bosszút állnak :(
Szóval, azért segítettél, mert nem veszett még ki belőled a humor, így én is megpróbálom ezentúl hasonlóan szemlélni ezt a helyzetet.
egyébként én már nem is merem mondani senkinek az éjszakáinkat- már azokra gondolok, akik nem ebben a városrészben laknak, mert a többiek hallják, ugyanis mindenki azzal jön, hogy egy ekkora gyereknél ez már nem természetes. aztán ugye kiderül, hogy nincs egyedül. Ennyi deviáns gyerek meg csak nincs ?!
Jaj, hát igazán nagyon aranyosak vagytok!Pedig a stílusom miatt néha kellemetlenül szoktam érezni magam, mert valahogy nem sikerül élethűen előadnom az ősanya-típust, és míg más olyan igazán anyásan elvan a gyerekével, addig nekem nem megy a babusgatás. Meg hát, inkább csak a rossz dolgokat szoktam mesélni, mert hát a jó, az "nem olyan érdekes", és tiszta gáz, hogy minden anyuka dicséri a gyerekét én meg itt "sátánkázom", meg minden..szóval, nem ártana kicsit megkomolyodnom(33 éves vagyok:-).
Viszont tényleg nagyon-nagyon örülök a válaszaitoknak, még sokszor vissza fogom olvasni, mert néha tényleg úgy érzem, én vagyok az anyaság csődje, és a gyermekem a világ legrosszabb kölke, de most megnyugodtam, hogy semmi baj, ezen túl kell esni, és talán nem az én készülékemben van a baj...További szép napot, nyugodt éjszakákat, nyugodt gyerekeket és minden jót Nektek!Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!