Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vigyem a fiam pszichológushoz,...

Vigyem a fiam pszichológushoz, vagy ez másnál is létező jelenség?

Figyelt kérdés
22 hónapos a fiam. Már most kapunk ízelítőt a dackorszak gyönyörűségeiből, de tartok tőle, hogy ezek a földön hempergős, senki-sem-tudja-mibaja- hisztik még csak az előszelei az igazinak. Ezeket a látszólag céltalan őrjöngéseit már kezdem tudni kezelni, és látom, hogy mi a kamu, és mi az, amit komolyan kell vennem. DE: még soha de soha nem aludta át az éjszakát. Még ezt is kibírom. De, hogy éjjel is tud a kiságyában fekve toporzékolni, hisztizni már nehezen kezelem. Amellett,hogy éjjel min. 5-6xébred és mindig, tényleg mindig sírva ébred...lehet, hogy már nem természetes. Esküszöm nincs verve, szorongatva, meg "istentudja mi csinálva", még kézrecsapás sincs (félek, hogy akkor ő is ezt csinálná), magyarázat van, és persze néha, mikor elfogy a magneB6, akkor elordítom magam, hogy "most aztán elég legyen!". Szóval, nincs terrorizálva, az általa kreált hisztiken kívül nem sírós, és ezért aggódom, hogy miért kel mindig sírva? (azt már meg sem merem kérdezni, hogy éjjel miért hisztizik, ha egyszer senki nem bántja??)Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2012. máj. 9. 13:43
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Én most már biztos vagyok benne, hogy a világ magneb6 tablettáinak 98%-át az anyukák "eszik" meg.

Bocs az offért.

2012. máj. 9. 14:40
 12/37 A kérdező kommentje:
Én biztos..:-)Simán hinni AKAROK a reklámnak, hogy ettől majd mosolyogva fogom simogatni örjöngő gyermekem fejét..Pedig, a dackorszakon, kimerültségen biztos nem segít..
2012. máj. 9. 14:46
 13/37 anonim ***** válasza:
az én 21 hónaposom is ezt csinálja éjszaka.Rúgkapál, őrjöng ha felveszem szinte még jobban bepörög.
2012. máj. 9. 14:59
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát nehéz eset. De legalább a humorérzéked még jó ;) tetszett a tőzsdés beszólás.

És ha esetleg kipróbálnátok valami foglalkozást. Igaz a 3 órás sétában jól le lehet fáradni, de hátha neki valahogy máshogy kéne lefáradnia. Úszás, valami küzdősport (állítólag nagyon jót tesz kicsi gyerekeknek is - és ne félj ez nem fogja verekedésre serkenteni), esetleg valami zenés foglalkozás?

2012. máj. 9. 15:00
 15/37 anonim ***** válasza:
Bocsi, én most itt az éjszakai végig alvásra próbálok ötleteket/megoldást találni, nem a hisztire.
2012. máj. 9. 15:02
 16/37 anonim ***** válasza:

Homeopátiás dologgal nem próbálkoztál?Gondolok itt a fogzáskor ajánlott Chamomilla golyócskákra.Neten olvass utána,hogy mennyi mindenre ajánlják.Mi egy darabig használtuk,jó volt,összességébe lecsillapította a fiamat.

Lehet,hogy az idegrendszere érzékenyebb,és a napi élményeket nehezebben dolgozza fel.

2012. máj. 9. 15:09
 17/37 A kérdező kommentje:
Na, a küzdősport az jó ötlet!Első órán én is beállnék, és legálisan úgy, de úgy "leverném" rajta a 22hónap nemalvását, és hisztijét..:-)A problémámat nem oldja meg, de lehet, hogy én jobban érezném magam..Na jó, ez csak félig komoly..Én arra is gondoltam, hogy lehet,hogy jobb lenne, ha kevesebbet csavarognánk, és tényleg jó lenne ilyen baba-mama foglalkozásokra járni..Mondjuk csak mesére alszik el, de hátha...Azt nem is mondtam, hogy pár szón kívül nem is mond semmit...Lehet,azon is segítene..
2012. máj. 9. 15:12
 18/37 A kérdező kommentje:
Homeopátiát még babakorában próbáltuk fogzásnál, hasfájásnál, de nem igazán használt...Én vizsgaidőszakban (most is azt rágom) a sedatif pc-t használom, de hogy "ő" használ-e nekem, azt nem nagyon érzem..
2012. máj. 9. 15:15
 19/37 anonim ***** válasza:
Még egy valami jutott eszembe. Nem tudom mennyire szeretitek az állatokat, de az is jó hatással lehet a gyerekre. Lovaglás pl., bár az elég drága sport, de már ilyen kicsiket is szoktak oktatni.
2012. máj. 9. 15:19
 20/37 A kérdező kommentje:
Van szobacicánk...:-)ő volt a prototípus:ha két évet túlél, akkor alkalmas vagyok anyának..Pont a második "szülinapján" született a fiam.Azóta szegény cicának eléggé hányatott sorsa van, aludni is csak nyitott szemmel mer, a fiam nagyon imádja "simogatni", csak az nála egyet jelent a kibelezéssel, szemnyomkodással, fül-farok huzogatással...szóval, állatterápia kipipálva:-)Amúgy aranyos vagy, hogy ennyi ötletet adsz!
2012. máj. 9. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!