Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok kismama cigizik terhesen?

Sok kismama cigizik terhesen?

Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, simán jött össze. Nem is számítottunk rá, bár a családban már volt sima ikerpár és hármasikrek is vannak. De azért nem könnyű velük az biztos. :-)
2009. jún. 28. 22:32
 12/21 Kathrin01 ***** válasza:
81%

Hu, én nagyon örülnék már kettes ikreknek is!

Egyébként néha olyan igazságtalan az élet, mert sok dohányzó kismama talán nem is akarta a babát, csak "jött". Látszik, h nyűg nekik a terhesség. Vagy éppen olyanok is vannak akik kukába dobják szerencsétlent...

És ott a másik véglet, akik nagyon szeretnének babát és mindent megtesznek, mégsem jön.

2009. jún. 28. 22:37
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért most már nagyok a fiúk és hárman három felé másznak. Na ez messze jobb fitness módszer, mint a Norbi update az biztos. De mivel nekem nem volt segítségem, így kész téboly volt az első pár hónap. Most már örülök, hogy hárman vannak, bár jó lett volna még szülni, de már nem merek. ;-)
2009. jún. 28. 22:39
 14/21 A kérdező kommentje:
en most varom a masodik szerelmemet:) de anyosom is szult ikreket nalunk a csaladba is vannak ikrek nekem is megfordult a fejembe mivan haa ikrek lesznek de nem:)
2009. jún. 28. 22:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem, amíg az orvosom el nem kezdte vakargatni a fejét az első ultrahangon. Soha nem felejtem el az arcát, amikor azt mondta, hogy "Anyuka, van itt egy kis probléma. Helyesebben szólva három" Egyből megkértem, hogy nézze meg, biztos jól számolt e. Ennél már csak apuka rémült arca volt viccesebb. Azért ennyi idősen nem akartam nagycsaládos lenni egyből. De nem is olyan rossz.
2009. jún. 28. 22:51
 16/21 A kérdező kommentje:
csaszarral szultel?
2009. jún. 28. 22:59
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hála istennek. És nem is lettek koraszülöttek. A 38. hét végén születtek.
2009. jún. 28. 23:00
 18/21 A kérdező kommentje:
wow hogy jottek ki 3 man?:D
2009. jún. 29. 02:19
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szépen egymás után. :-) Egyébként sok múlt az orvosomon is. Szerintem más doki már régen megcsászározott volna egy ilyen hosszú vajúdás után (nem nagyon akartam tágulni). De hála istennek az orvosom nem egy szívbajos típus. Amíg rendben volt a szívhangjuk, addig azt mondta, hogy próbáljuk meg, hátha normál úton is meg tudnak születni. Mondjuk sokat nyomott a latban, hogy teljesen normális terhesség volt. Minden leletem tökéletes volt és nem jöttek túl korán sem.
2009. jún. 29. 09:20
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
elvetélhet egy nö attil, hogy cigizik terhesség alatt? mennyi rá az esély? (én nem dohányzom, de nem vagyok terhes.)
2009. júl. 19. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!