Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tesztről?

Figyelt kérdés

Köszönöm hogy, időt szakítasz rám és megnézed a képeket.

Próbáltam minden íránybol lefotózni de nem nagy sikerrel.

(Tök pocsék képek de egyszerűen nem sikerül jobban. Nagyon halvány az a csík.)

Mensim elött vagyok. 24-ére nem várom.

Mi a véleményetek a képek láttán? Van ott valami?

Illetve azt kérdezném meg hogy, mensi elött produkálhat e ilyet egy teszt. Csak akkor lehet hcg a szervezetben ha baba van nem? Mármint nem szedek gyógyszert semmit amiben ilyen lehetne.

Reggel csináltam amikor totál be volt borulva és elég sötét volt. Most hogy, hazajöttem néztem meg a világosba mielött kidobtam volna és látom ezt az iszonyat halovány csíkot. Ennek alapján nézd a képeket.,

A válaszokat előre is köszönöm.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 22. 10:27
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Képzeljétek...

Ovi után elmentem a dokihoz.

Nem akartak fogadni mert nem volt időpontom de mondtam nekik hogy, vagy két hete fáj a hasam. Amolyan megjön érzésem van.

Mondtam neki mindent amik zajlottak és tudtam hatni a dokira és behívott.

Csinált uh-t.

Nézte nézte és mondta hogy, minden megfelelő lenne a terhességhez de a teszt amit ma reggel csináltam nyugtalanító és a mindjárt megjön érzés sem jó.

Mondta hogy, neki már többen hoztak ilyen tesztet. Volt hogy, pozitív is volt. (Elvileg nem nagyon jelengetnek vonalkák negatív esetén)

Magyarázott valami hormon dolgot de komolyan nem értettem.

Azt mondta hogy, nem a beágyazódással van a baj hanem azzal hogy, a szervezetem úgymond nem akarja megtartani a babát és elkezdtünk olyanról beszélni hogy, vannak gyógyszerek amik segítenek ebben, de ha az ember szervezete nem akarja egy ilyen egészséges nőnél mint én akkor baj lehet a babával.

Ezért arra jutottunk hogy, nem írattam fel semmit.

Mondta hogy, ilyen esetben szinte 100% hogy, megjön a mensi de figyelni kell hogy, milyen, mennyi és meddig tart stb....

Meg olyanról is szó esett hogy, állítólag van hogy, a teszt "megbolondúl".

Pl volt olyan akinek 4 teszje + volt és aztán egy negatív lett és mégis baba volt de nem is egy hanem 4.

Ebből 2 felszívódott vagy mi de kettő bizony megszületett.

Nem mertem visszakérdezni de nem értem.

Ha terhes akkor hogy, lehet egy akárhányadik teszt negatív?

Ti tudtok erről valamit?

Remélem nem írtam túl bonyolultan.

Mindent egyszerre akartam leírni....:(

Hát tudjátok nagyon el vagyok keseredve.

Tudom mondhatni lehet hogy, de legalább nekem van már kettő......stb.....

De én odáig volnék egy harmadikért.

Lassan 3 hónapja próbálkozunk ezen az egészen.

Mi a csudáért nem akar ez menni nekem.

Olvastam itt olyat hogy, a sokáig tartó szopitatás miatt valami prolaktin szint magas és ezért nem jön össze a baba.

Én 3 évig szoptattam a második gyereket de gondolom az elmúlt + 3 évben annak a prolaktinnak vagy minek már helyre kellett rázódnia.

Nem tudom mit találjak ki hogy, sikerülhessen.

Én nem görcsölök ezen az egészen direkt azért hogy, ne amiatt ne legyen de ez az alkalom azért érdekes volt/ vagy ki tudja mi lesz.

El kellene azért menni egy kivizsgálásra de én nem tudok vagyonokat adni az orvosnak.

Nem hiszem el hogy, nincs egy hely ahol azért vizsgálnak ki hogy, segítsenek kideríteni a bajt mert azért 3év az sokidő.

Azt sztk-nak ingyenesnek kellene lenni de hogy, ott lehet e kérni ilyemit.

Ti mit tennétek a helyembe.

A nő megérzésem szerint valami egy kissé eltérő lehet hogy, ennyi idő alatt nem lett 3-dik drágám.

Minden tanácsra, tippre, véleményre nagyon kiváncsi vagyok.

Illetve arra is hogy, kinek hogyan sikerült :)

Még annyit fontosnak tartok elmondani hogy, az első gyerekemmel úgy voltam hogy, meddőségi özpontba mentem hogy, miért nincs baba. Vérvétel volt meg még valami vizsgálat. Valami hormon nem volt elég ha jól emlékszek vagy túl sok volt....nem tudom. Kaptam rá gyógyszert.

A lényeg az hogy, egy átjárhatóságira kellett mennem.

Elötte csináltak egy ultrahangot és megtalálták a kislányom. Én azt hittem lefordulok az ágyról akkora döbbenetes meglepetés volt.

Kérdeztem a dokit hogy, a gyógyszer miatt sikerült vagy netán arról van szó hgy, a párom aki mostmár azóta a fárjem elötte ismertem meg 4 hónappal és neki vagy ennyire jók a kis "halacskái" vagy egyszerűen ennyire passzolunk stb.....

A doki nem tudta tutira megmondani mi letett ami bejött e két variációból.

Elmondása szerint sok olyan eset van amikor valahogy biologiailag nem passzól két ember egymáshoz és valahogy, nem lesz baba belőle......

Nem tudom mi volt akkor a döntő. A második gyerekkel úgy voltam hogy, éreztem hogy, most kell együtt lenni.

Mneis elött már tudtam baba van. Éreztem. A nemvárt napján teszteltem és pozitív volt de rendes pozitív Gabriel tesztel.

Most meg semmi nem használ. Lehet megint kellene egy ilyen vérvétel mert valamiért újra felborúl valami?

Jaj katasztrófa ez az egész és csak találgat az ember.

Bocsássatok meg hogy, ennyit írtam.

De tényleg. Nem akartam zavarni.

2012. máj. 23. 10:50
 32/33 anonim ***** válasza:

szia.

korábbi 2 gyerekes válaszoló vagyok.

1.sok teszt mutathat téveset.A barátnőm babát várt és neki egyik se mutatta ki pedig már 8-9hetes volt.Ennyit a tesztekről.

2.Nekem is lett halvány pozim aztán megjött..Most kaptam gyógyszert,hogy segítse megtartani,ha összejön a baba.Szerintem az nem úgy van,hogy ettől a gyógyszertől a beteg babák is sikerülnek.Természetes szelekció van,ez a gyógyszer nem csodaszer csak a progeszteron szintet emeli.

3.Mi lassan 1 éve várjuk a 3.babát,nekem mind2 könnyen jött.

Minket 6hónap után kivizsgáltak a férjemmel,mert kértem a nőgyógyászomat nézze meg nincs e gond.Voltam 3. és 21.napi vérvételen,félidőben uh-on és nézett peteérést.Minden leletünk jó,azóta nyugodtabb vagyok.

Én ennyi várakozás után a helyedben kérnék egy alapos kivizsgálást.1hónapon belül minden eredményed meglehet!

sok sikert!drukkolok,hogy mielőbb sikerüljön a baba!

2012. máj. 23. 10:58
 33/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod.

A tanácsodra hallgatok és elintézem a vizsgálatokat mert nagyidő ez.

Tudod ami miatt reménykedtem még a cb-ban az hogy, pár hónapja sok vita folyt itt a méhszáj vizsgálatról. (Most ne ítéljetek el, nem vitát szeretnék erről indítani)

Gondoltam egyetlen egyszer mensi elött egy nappal kipróbálom mit is kell nekem akkor éreznem.

Hát mensi elött 1 nappal olyan szinten lent volt hogy, csuda és eléggé váladékos. Ezt még 3 egymást követő hónapomba megismételtem mensi elött egy nappal és mndíg ugyan ez volt és jött is a mensi.

Tegnap viszont el sem értem és tiszta száraz itt minden.

Olyan szinten hogy, a menten megjön érzésekre tampont akartam a biztosnág kedvéért és alig bírtam kivenni/betenni.

Ez így tegnap volt. Ma egy orája amikor nagyon nehezen kivettem a női dolgot akkor az elején és az oldalán barnás volt egy kissé.

Hát nagyon durva ez a hónap.

Most minden javában eltér a szokásostól és nem is tudom mi lesz ebből.

El vagyok keseredve nagyon. Pedig nem görcsöltem rá.

Most itt a végefelé azért reménykedtem. De ez a barnás dolog?. Hát nem tudom. :(((

2012. máj. 23. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!