FONTOS! Mi a véleményetek erröl az lh tesztröl?
Figyelt kérdés
nem értem mert nekem ez pozinak tünik. március 17.én volt mensim ezeket ma tegnap és tegnap elött csináltam! Azt mondta adokim hogy cisztám van egy a jobb petefészkembe késett a mensim 9 napot!lehet a cisztától pozitív?
2010. ápr. 4. 19:40
1/9 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy kell betölteni a képet?
2010. ápr. 4. 19:43
2/9 anonim válasza:
Könyörgöm, ilyen problémával ne ide írj, hanem menj el az orvoshoz és kérdezd meg tőle. Mi nem fogunk tudni segíteni, pláne a képet is rosszul linkelted.
3/9 A kérdező kommentje:
ez az hogy nem tudtam csatolni a képet! De van itt száz ember aki rakott föl képet hogy mikor volt peteérése és arra válaszoltatok
2010. ápr. 4. 19:54
4/9 A kérdező kommentje:
de köszi a válszt! Ezer ember rakott már föl ovu tesztet vagy rosszabb dolgokról kérdezett te meg ilyen bunkó módon válszolsz!!!!
2010. ápr. 4. 19:56
6/9 anonim válasza:
Hát azt, hogy mitől pozitív, szerintem tényleg nem fogjuk tudni megmondani. Állítólag a ciszta okozhatja, de ezt én is csak olvastam. Nem tudom milyen fajta ovu teszt, de hasonlót próbáltam én is és nekem is mindig pozitívnak tűnt. Aztán rendeltem a Tesz-Veszen és azon olyan szépen, egyértelműen látszik.
7/9 anonim válasza:
Lehet cisztától pozitiv. Babát tervezők otthonán találsz erről dolgokat.
8/9 anonim válasza:
Ez Corax-os ovuteszt? Mert ha igen,dobd ki!Nálam is ilyen volt!Mind az 5 nap pozit mutatott!
Rendelj a vateráról,75 ft darabja,az tényleg jó!!
9/9 A kérdező kommentje:
igen coraxos teszt!
2010. ápr. 5. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!