Mi a véleményetek erről a tesztről?
Köszönöm hogy, időt szakítasz rám és megnézed a képeket.
Próbáltam minden íránybol lefotózni de nem nagy sikerrel.
(Tök pocsék képek de egyszerűen nem sikerül jobban. Nagyon halvány az a csík.)
Mensim elött vagyok. 24-ére nem várom.
Mi a véleményetek a képek láttán? Van ott valami?
Illetve azt kérdezném meg hogy, mensi elött produkálhat e ilyet egy teszt. Csak akkor lehet hcg a szervezetben ha baba van nem? Mármint nem szedek gyógyszert semmit amiben ilyen lehetne.
Reggel csináltam amikor totál be volt borulva és elég sötét volt. Most hogy, hazajöttem néztem meg a világosba mielött kidobtam volna és látom ezt az iszonyat halovány csíkot. Ennek alapján nézd a képeket.,
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszönöm szépen a bátorítást.
Nagyon jólesik és a sok jótanács.
Már meg is vettem a teszteket és holnap reggel egyiket elhasználom.
Meg is írom mi lett de komolyan mondom rettegek.
Nagyon félek :(
Szia!
En latom a masodik csikot szoval szerintem ez pozitiv.
Mar van egy kisfiam ,O vele az elmaradt menzi utan teszteltem de most a masodik terhessegemnel jan 22.-re nem vartam es 18.-an reggel mar egyertelmu pozitiv volt.(mult heten derult ki,hogy O is kisfiu)
Szoval en halkan gratulalok!:)
Kedves Válaszolóim!
Nagyon jólesik a sok-sok biztató szó és fantasztikus történetek.
Most viszont én nagyon elkeseredtem.
A Rossmanban vettem egy Lily tesztet.
Képzel de (én ilyet még az életben nem láttam) betettem a végét megfelelően a vizeletbe erre elkezdett hamar látszani a kontrol erre rohamosan kijött egy másik piros csík de nem a helyén.
Néztem mondom mi kezd pirosodni ott a max jelzés után kb 2cm-vel de még az "ablak" elött a burkolat alatt.
Hát oda vittem egy kicsit jobb fényhez és látom hogy, ez egy csík.
Én lefotóztam mert ilyet még nem láttam és nem tudom jobban elmagyarázni.
Láttatok már ilyet?
nekem volt ilyen,a ragasztás alatt ott volt egy 2 csík.
Ez sajnos nem jelent babát,legalábbis nálam nem:(
sajnálom:(
Szia!
Próbálj meg egy clerblue tesztet! Vagy egy digitálisat, vagy egy simát. Tudom, hogy nem olcsó mulatság, 2000 forint a digitális, 1000 meg a sima, de az biztos, hogy kimutatja!
Nagyon nagy a nedvszívó képességük, főleg a digitálisnak, és az biztos! Én nagyon drukkolok, és szerintem sem egyértelmű a teszt!!!!!!
Írj majd! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!