Mi a véleményetek erről a tesztről?
Köszönöm hogy, időt szakítasz rám és megnézed a képeket.
Próbáltam minden íránybol lefotózni de nem nagy sikerrel.
(Tök pocsék képek de egyszerűen nem sikerül jobban. Nagyon halvány az a csík.)
Mensim elött vagyok. 24-ére nem várom.
Mi a véleményetek a képek láttán? Van ott valami?
Illetve azt kérdezném meg hogy, mensi elött produkálhat e ilyet egy teszt. Csak akkor lehet hcg a szervezetben ha baba van nem? Mármint nem szedek gyógyszert semmit amiben ilyen lehetne.
Reggel csináltam amikor totál be volt borulva és elég sötét volt. Most hogy, hazajöttem néztem meg a világosba mielött kidobtam volna és látom ezt az iszonyat halovány csíkot. Ennek alapján nézd a képeket.,
A válaszokat előre is köszönöm.
Kedves Utolsó!
24-ére nem várom.
Nekem ovu után valamennyivel kezdödött ez a mindjárt megjön érzés.
Ha agyoncsapnának se tudnám megmondani pontosan mikortól is.
Meg párosúlt hozzá olyan pl hogy, amikor a gyerekek után pakoltam a játékokat és hajolgattam össze-vissza akkor olyan érzés volt a melleimben mint amikor szoptatásnál elindul a tej. Most tegnap óta erősödtek meg ezek a fájások. Most nem olyan mintha meg akarna jönni hanem olyan hogy, menten megjön.
Félek mert ha valami fáj az sosem jó. Legalábbis szerintem.
Elég erősen fáj.
ClearBlue tesztet vettem mert a patikus azt mondta hogy, legvalószínübben ez fogja a nemvárt elött kimutatni.
Hát nem tudom mi lesz.
Az első válaszolóm készített nekem egy negatívot és állítólag azon a szellemcsík pl nem látható csak az ha tényleg van valami.
Neked nagyon görcsös volt a mensid ideje amikor végülis babás lettél?
Szerinted nekem ez az erősebb fájdalom adhat aggodalomra okot?
Lehet el kéne mennem dokihoz de már előre hallom mikor azt mondaná hogy, elmaradt késik mert akkor jöjjön.....
Szerintem ezt mondaná.
Na mindegy is. Bocsánat hogy, ennyit írtam.
Tényleg bocsi
szia.
én is látom halványan a 2.csíkot,remélem szép erős lesz 1-2napon belül.
Átérzem a helyzetedet,mi 1éve szeretnénk 3babát,de semmi..
pedig korábban a lányaim egyszerre sikerültek:((
Jaj köszönöm szépen hogy, megírtátok a tapasztalataitokat.
Egy kicsit megnyugtat. Tényleg köszönöm és jólesik.
Azt szerettem volna megkérdezni hogy, a szellemcsík nem látszik a negatívon?
Csak a valós pozitív? Esetleg tud valaki erről? Hogyan kell ezt csinálni? Bocsánat a sok kérdésért. Nagyon izgulok mi lesz.
A ciklus.hu mára jósolta a mensit de még mindíg ott van a 24-e. Ha megjön akkor meg oda a remény ha mindenigaz.
Nagyn szépen köszönöm ha írtok nekem
Számomra rengeteg dologra derűl fény ahogy, válaszokat kapok illetve mások kérdéseit nézem meg.
Nagyon jó hogy, van ez az oldal.
11. vagyok.
Eléggé görcsöltem, mikor megjött. Amikor terhes lettem, akkor is éreztem, hogy na most tuti megjön, mindjárt folyik... Állandóan azt néztem, hogy nem e vérzek már. :) Próbáld ki a Facelle tesztet (Rossman). Nekem 1 héttel a nemvárt előtt halvány + lett. Én azért teszteltem olyan korán, mert fura volt, hogy görcsölök, mensi sehol, a melleim meg őrülten fájtak... :)Majd megírod, hogy mi is lett?
Negatívba azt hiszem photoshoppal át tudod rakni, vagy valamilyen fénykép szerkesztő programmal. És a szellemcsík nem látszik rajta.
Köszönöm 15:54-es.
Veszek ilyen tesztet és szerinted holnap reggeli pisivel csináljam vagy várjak a nemvártig.
Van programom a negatív készítésre ha mindenigaz.
xnwiew, photo optimizer3, photo commander 7.
Ezek jók lehetnek erre? Bocsi most lehet butaságot kérdeztem. Ehhez nem értek. Ha jó valamelyik akkor kipróbálom.
15:54-es vagyok.
Nem ismerem ezeket a programokat, de lehet, hogy jók! :)
Szerintem várj a nem vártig, és akkor reggeli pisiből csináld. (Bár én nem vártam, és esti pisiből lett nagyon halvány.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!