Van rá esély hogy terhes vagyok?
Nem veszek meg minden vackot, nem vagyok idióta. Egészségügyis vagyok én is csak én orvosnak tanulok.
Azt csinálsz, amit akarsz, de remélem a hülyeségedet legalább nem reklámozod.
Hú de sántít ez a kérdés. Nem mennék oda, ahol te vagy az ápolónő, ha itt kell feltenned olyan kérdést, amit max. egy 13 éves tini tenne fel. Ha már az általános iskolát végigjárod, akkor is tudnod kell, hogy mikor eshet teherbe egy nő, de ha te ráadásul elvégeztél valami egészségügyi iskolát vagy tanfolyamot, ami az ápolónői munkához kell, és nem tudod, hogy a szeretkezési módszeretekkel vajh teherbe eshetsz-e vagy nem, akkor nagy gáz van. Furcsák a tanáraid, hogy papírt adtak a kezedbe.
Ami a terhesvitamint illeti, a nőgyógyászod úgyis fel fogja írni, nem kötelező persze megvenni és szedni, de ma már a terhesvitamin teljesen természetes dolog, ráadásul nagyon hasznos. Nem minden évszakban lehet megoldani a megfelelő vitaminbevitelt, nem beszélve arról, hogy az ember egyre kevesebb helyről tud megbízható zöldséget, gyümölcsöt venni, amit nem kezeltek előtte mindenféle vegyszerrel.
Kedves kérdező! Én 12éve végeztem ápolónőként, és az életben sosem gyakoroltam a szakmámat, tehát valószínűleg már elavult a tudásom (bár az első terhességem idején igyekeztem naprakész lenni, ez 8éve volt). De ennyit azért még én is tudok, vagyis emlékszem rá a tanulmányaimból, hogy 1. lehetsz terhes ennyitől is, 2. a folsav igenis szükséges a velőcső-záródási rendellenességek megelőzéséhez, amit nem mindig tudsz szimplán természetes úton bevinni. De ha már nem bírsz lenyelni napi egy tablettát a gyermeked érdekében, ígérd meg, hogy az5-6. hét körül teletömöd magad sárgadinnyével...
egyébként meg no comment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!