Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rá esély hogy terhes vagyok?

Van rá esély hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mercilont szedtem 3 évig,március 29-én szedtem be az utolsót.Április 30-án jött meg és Május 4-én múlt el a menstruációm. 12-én és 17-én voltam eggyütt a barátommal.Nem bennem ment el,de még visszarakta és maradt rajta ondó mind a 2-szer.Mikor csinálhatok tesztet ha nem akarom megvárni amég megjön?Mennyi rá az esély hogy terhes vagyok?

2012. máj. 18. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem veszek meg minden vackot, nem vagyok idióta. Egészségügyis vagyok én is csak én orvosnak tanulok.

Azt csinálsz, amit akarsz, de remélem a hülyeségedet legalább nem reklámozod.

2012. máj. 18. 20:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Kit érdekel ki mit mond!Tégy te is így!
2012. máj. 18. 20:34
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Hú de sántít ez a kérdés. Nem mennék oda, ahol te vagy az ápolónő, ha itt kell feltenned olyan kérdést, amit max. egy 13 éves tini tenne fel. Ha már az általános iskolát végigjárod, akkor is tudnod kell, hogy mikor eshet teherbe egy nő, de ha te ráadásul elvégeztél valami egészségügyi iskolát vagy tanfolyamot, ami az ápolónői munkához kell, és nem tudod, hogy a szeretkezési módszeretekkel vajh teherbe eshetsz-e vagy nem, akkor nagy gáz van. Furcsák a tanáraid, hogy papírt adtak a kezedbe.

Ami a terhesvitamint illeti, a nőgyógyászod úgyis fel fogja írni, nem kötelező persze megvenni és szedni, de ma már a terhesvitamin teljesen természetes dolog, ráadásul nagyon hasznos. Nem minden évszakban lehet megoldani a megfelelő vitaminbevitelt, nem beszélve arról, hogy az ember egyre kevesebb helyről tud megbízható zöldséget, gyümölcsöt venni, amit nem kezeltek előtte mindenféle vegyszerrel.

2012. máj. 18. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Én 12éve végeztem ápolónőként, és az életben sosem gyakoroltam a szakmámat, tehát valószínűleg már elavult a tudásom (bár az első terhességem idején igyekeztem naprakész lenni, ez 8éve volt). De ennyit azért még én is tudok, vagyis emlékszem rá a tanulmányaimból, hogy 1. lehetsz terhes ennyitől is, 2. a folsav igenis szükséges a velőcső-záródási rendellenességek megelőzéséhez, amit nem mindig tudsz szimplán természetes úton bevinni. De ha már nem bírsz lenyelni napi egy tablettát a gyermeked érdekében, ígérd meg, hogy az5-6. hét körül teletömöd magad sárgadinnyével...

egyébként meg no comment...

2012. máj. 18. 23:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem kioktatás céljából tettem fel a kérdést,mások is olvassák és nekik lehet útmutatás lehetne a válaszok...na de igen senkise gondol másokra. Azért meg hogy nem akarok ilyeneket szedni az az én dolgom, emberek 100-val találkozok naponta aki nem szedi. Lécives el tudja mindenki dönteni, hogy akarja-e szedni vagy sem...tudtommal mondjuk nem volt a kérdésbe tabival kapcsi dolog de már mindenki ezen rágódik, hogy én nem akarom szedni. Am meg a munkámmal eddig mindenki meg volt elégedve, senki se panaszkodott..nem is értem hogy így ismeretlenül, hogy tudnak embereket elitélni...bár igen ilyen a mai világ sajnos
2012. máj. 19. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!