Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély arra hogy...

Mennyi az esély arra hogy terhes lehetek, vagy ez csak egy fertőzés?

Figyelt kérdés

Tegnap lefeküdtem egy sráccal egy buli alkalmán használtuk gumit,majd levettük és anélkül csináltuk de az elmondása szerint nem lettem terhes. Ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon száraz a hüvelyem és később mikor a vécébe megnéztem a normális fehérfolyás helyett valami sárgás csomósabb váladékot találtam a fehérneműmbe. Ez után pár órával mikor megnéztem (mivel épp lefeküdni készültem valakivel) észrevettem, hogy a fehérneműm véres,pedig ebben a hónapban már megvolt a havi vérzésem. Ezek esetleg terhességre utaló jelek vagy elkaphattam valamit vagy a krém amivel pár nappal ezelőtt bekentem a hüvelyem az lehet az oka (a krémre rá volt írva, hogy hámlást okoz,ezt később vettem észre).

És még egy kérdés, pedig tudom nem volna szabad két kérdést írni,de égetően fontos:

A második sráccal gumi nélkül csináltuk, de ő is azt mondta nem leszek terhes.De mégis..mennyi az esély rá? Van olyan terhességi teszt ami az aktus után egy-két nappal kimutatja az eredményt?

Nagyon fontos lenne és értelmes válaszokat várok!

Köszönöm!

2012. máj. 9. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Juuuuj kislány:( nincs teszt ami kimutatná 2 naponbelul a terhességet mert az idébe telik!Védekezz mert így rossz vége lessz!!!!!!!fertozés hamarább akkor lenne ha viszketnél de menj dokihoz ha tunetek bármilyenek is!!!
2012. máj. 9. 14:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Viszkettem is ezért kentem be a hüvelyemet....de az már elmúlt de mégis aggódom, hogy fertőzés vagy terhesség.:(
2012. máj. 9. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Értelmes válaszom, amire vársz:

1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni.

Másik értelmes válaszom, amire nem vársz:

Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmiről, de minden nap ágyba bújsz valaki mással?

Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelőtlen vagy.

Ha fertőzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.

2012. máj. 9. 14:42
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Hány éves vagy?nem ártana védekezni,mert ez sajna nem úgy működik,h ha srác azt mondja,akkor tutira nem leszel terhes! Ráadásul 2 nap alatt 2 srác!esélyed van a terhességre,én a helyjedben mennék a kórházba esemény utáni tablettáért!és ha a szexuális életed eddig is így működött,lehet hogy elég komoly fertőzésed lehet,amit nem nagyon lehet krémekkel elmúlasztani! 30 hetes km
2012. máj. 9. 14:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Sírva kérlek, mondd, hogy ez csak kamu, különben a kardomba dőlök:(

Miért ekkora rib@nc egy csomó lány? Ti tényleg ennyire nem becsülitek magatokat, és ennyire ostobák vagytok?

"az elmondása szerint nem lettem terhes" "de ő is azt mondta nem leszek terhes" - hol a túróba tartod te az eszedet te lány? Ha már ágyba bújsz fűvel fával legalább a biológiai alapokkal legyél már tisztában, könyörgöm! Tudod mennyi pénzt keresne a pasi, ha valóban meg tudná mondani aktus után KÖZVETLENÜL, hogy terhes vagy-e?

szívből remélem nem leszel terhes, és kérlek, legyél már egy kicsit igényesebb magadra. Nem muszáj szétb@szott riherongyként élni.

Te jó isten.

2012. máj. 9. 14:53
 6/13 ld.21 ***** válasza:
100%

Jézusom ilyen tényleg létezik??? Nem hiszem el hogy hova jutnak a mai fiatalok. Ritka nagy ribanc vagy. :D

Nagyon remélem, hogy nem lettél terhes, mert csak nem olyan szemét a sors, hogy egy ilyen embernek gyereke legyen, mások meg akik normális szülők lennének évekig próbálkoznak, hogy végre összejöjjön nekik egy kisbaba.

Most lehet, hogy szemét leszek, és nyugodtan lepontozhatsz, de megérdemled, ha összeszedtél valami szép kis fertőzést. Mondjuk a magasfajta még ebből se tanulna.

2012. máj. 9. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Most miért bántjátok? :)) szereti a faxt! Remélem holnap is ágyba bújsz valakivel aki azt mondja neked tuti nem vagy terhes! Istenem! Tényleg ennyire hülye vagy? Ennyi ésszel és felfogással komolyan nem lehetsz több 13-14 évesnél bár a 3 éves kisfiamnak több esze van mint neked kislány!Meg érdemled ha elkaptál valamit,és szívből remélem,hogy nem vagy terhes ,mert az a baba nem tehet arról,hogy az anyja egy.....!
2012. máj. 9. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak megijeszteni, de hatalmas esélyed van a HPV vírust elkapni, azaz a méhnyak rákot.

Tudod mit? Meg is érdemelnéd, és ha majd kipakoltak, és nem lehet soha gyereked, akkor majd elgondolkozhatsz rajt, milyen primitív is vagy.!!

2012. máj. 9. 15:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Menj el nőgyógyászhoz, ne kenegesd akármivel a hüvelyed, mert az még többet árthat, mint használhat. Valószínű benyeltél valami fertőzést, jobb, ha megkapod rá a megfelelő kezelést.

A másik, hogy védekezz rendesen, ha ennyire aktív vagy, akkor írass fel fogamzásgátló tablettát, ami ugyan a nemi betegségektől nem véd meg, de legalább a terhesség lehetősége miatt nem kell aggódnod, bár ha ilyen sűrűn váltogatod a partnereid, nem ártana gumi használata (is).

A terhességi tesztek nem jelzik ki ilyen hamar, jó 2 hétnek el kell telnie az esemény után. Az, hogy a srácok azt mondják, hogy tuti nem leszel az, ezt felejtsd el, még ha időben ki is veszik, akkor is ott van az előváladék, amit nem tudnak szabályozni. Mindenesetre az biztos, hogy a mai folyásod nem egy esetleges terhességtől van, hanem fertőzéstől. Szóval összegezve az egészet, menj nőgyógyászhoz, és a későbbiekben rendesen védekezz!

2012. máj. 9. 16:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, mert fertőzésed lehet!
2012. máj. 9. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!