Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély arra hogy...

Mennyi az esély arra hogy terhes lehetek, vagy ez csak egy fertőzés?

Figyelt kérdés

Tegnap lefeküdtem egy sráccal egy buli alkalmán használtuk gumit,majd levettük és anélkül csináltuk de az elmondása szerint nem lettem terhes. Ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon száraz a hüvelyem és később mikor a vécébe megnéztem a normális fehérfolyás helyett valami sárgás csomósabb váladékot találtam a fehérneműmbe. Ez után pár órával mikor megnéztem (mivel épp lefeküdni készültem valakivel) észrevettem, hogy a fehérneműm véres,pedig ebben a hónapban már megvolt a havi vérzésem. Ezek esetleg terhességre utaló jelek vagy elkaphattam valamit vagy a krém amivel pár nappal ezelőtt bekentem a hüvelyem az lehet az oka (a krémre rá volt írva, hogy hámlást okoz,ezt később vettem észre).

És még egy kérdés, pedig tudom nem volna szabad két kérdést írni,de égetően fontos:

A második sráccal gumi nélkül csináltuk, de ő is azt mondta nem leszek terhes.De mégis..mennyi az esély rá? Van olyan terhességi teszt ami az aktus után egy-két nappal kimutatja az eredményt?

Nagyon fontos lenne és értelmes válaszokat várok!

Köszönöm!

2012. máj. 9. 14:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az a vicces, hogy már nem csak neked van fertőzésed, hanem valószínűleg azoknak is, akikkel lefeküdtél.

Remélem kaptál egy jó kis trippert XD

MEGÉRDEMLED!!!!

2012. máj. 9. 17:46
 12/13 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

1. Viszketés, sárgás, csomós hüvelyváladék = fertőzés. Akár többféle is -> irány a nőgógyász

2. Védekezés nélküli szex a közelmúltban több alkalommal -> jó eséllyel teherbe esel, még talán segít rajtad a 72 órás tabi, IRÁNY A NŐGYÓGYÁSZ AZONNAL

3. Írj egy listát, kikkel feküdtél le, fejezd ki nekik sajnálatomat amiért terméketlenek, és közöld velük a jó hírt : kaptak tőled egy kis ajándékot, amit valószínűleg már tovább is adtak. Ez talán elveszi a bátorságukat a védekezés nélküli szextől.

4. Terhességi tesztek kb 2 héttel az aktus után mutatják ki a terhességet. Ha többet nem szexelsz ebben a ciklusban, akkor két hét múlva (május 25) tesztelj, ha nem jön meg.

5. Remélem sikerült értelmesen válaszolnom, de nyugodtan szólj, ha túl bonyolultan fogalmaztam.

2012. máj. 9. 18:46
 13/13 sumergo ***** válasza:

Két dolgot tudatnék, ha eddig nem lett volna világos:

1. Nagyon ostoba vagy!

2. A kérdésben feltett vagy vagy eshetőség egy időben is fennállhat, a kettő nem zárja ki egymást! De a sárgás váladék miatt a fertőzés 100 %, röpke 2 hét, és megtudod, hogy emellett teherbe is estél-e?

A többit már leírták neked.

Ui: Nagyon fontos lenne a szexuális élet élése ELŐTT tájékozódni, értelmes válaszokat ennyi ésszel pedig ne nagyon várj!

(Remélem kamu!)

2012. máj. 9. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!