Van rá esély hogy terhes vagyok?
Akarsz gyereket vagy sem? Ha igen, tudatosan készülj rá (vitaminok pl. amivel rengeteg fejlődési rendellenességet kiküszöbölhetsz), ha meg nem, akkor védekezz. A "maszatolgatással" nem értem, mi a célotok.
Igen, amúgy lehetsz terhes, de kevesebb eséllyel, mint ha normálisan csinálnátok.
2012. máj. 18. 18:21
2/15 A kérdező kommentje:
Igen akarok,vitaminokat meg ilyen cuccosokat nem fogok szedni..nem hiszek bennük.Régen se szedtek még is egészségesek lettünk. Tesztet mikortól csinálhatok?
Szia,normál esetben is csak a nemvárt napján max elotte 1 nappal:)
2012. máj. 18. 18:40
4/15 A kérdező kommentje:
Ha gyereket akarsz, miért nem benned megy el??...
És a vitamin (folsav) igen is kell. Ez nem hit kérdése, ez bizonyított tény.
Vagy szeretnél ilyen babát:
[link]
??
2012. máj. 18. 19:47
Anyukám nem szedett, folsav hiány miatt a gerincem nem záródott. Ez nem hit kérdése. Ez tény. (Javaslom a spina bifida kifejezést beírni a google.-be) Hinni a templomban kell. A vitamin gyerekek százezreit, millióit menti meg az olyan élettől, ami nekem jutott.
2012. máj. 18. 19:47
7/15 A kérdező kommentje:
Ápolónő vagyok, és majd én eldöntöm, hogy mit szedek. Nem kell sem ijjeszgetni,sem elitélni...Naponta 10-20 babát látok akinek az anyja nem szedett semmit...és hát...ha meg félsz az ilyenektől akkor tutira bekövetkezik, csak pozitívan
Nem érdekel, hogy off, nem érdekel, ha jelentesz, de kimondom, bssza meg: TE NEM VAGY NORMÁLIS!
2012. máj. 18. 20:19
Hát akkor meg főleg meglepő, hogy ápolónő létedre ilyen buta vagy, már ne is haragudj.
Senki nem mondta, hogy 100%, hogy beteg lesz a gyereked, ha nem szedsz vitamint. Csak mondjuk sokkal nagyobb az esély rá. Nem értem miért nem lehet annyit megtenni azért, hogy ne legyen nyitott gerince a gyereknek annyit, hogy eszel egy is folsavat.
Mi ártana? Semmit.
2012. máj. 18. 20:22
10/15 A kérdező kommentje:
Te meg tudatlan vagy, mert ha nem tudnád ha rendesen eszel zöldségeket,májat meg ilyeneket akkor ugyan úgy beviszed a szervezetedbe a szükséges dolgokat, régen se szedtek semmit se!!!Sajnos az ilyen emberek miadt tudnak ilyen sok vackot eladni.És én is kitudom írni amit gondolok, most nagyobb ember lettem?!! Nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések: