Nektek hogyan sikerul teherbe esni? Van sikersztoritok?
Van. :)
Méhen kívüli terhesség és petevezeték eltávolítás után, első próbálkozásra sikerült teherbe esni! Lassan a kistesó lesz aktuális...
lassan mi is egy evnel tartunk, es sehol semmi...
Nagyon faj...
Hát én azt mondanám, hogy addig menjetek orvos után, amíg nem segít valaki! Ugyanis ilyen hosszú idő után (saját tapasztalat az 1. gyerekemnél) már a stressz okoz hormonproblémát..
Én a 6. sikertelen hónap után mentem el dokihoz és az 5. orvos tudott úgy segíteni, hogy baba lett belőle.
Már annyira stresszes voltam, hogy nem leszek terhes, hogy kiderült a hormonjaim bánták.. alacsony lett a prolaktinom. (hormonvizsgálatot 4 orvos nem kért, csak szedették velem össze-vissza a clostyt) Két hónapig szedtem rá a gyógyszert és terhes lettem.
JÉééé, gondoltam, ennyi az egész?! És tényleg.
Menjetek orvoshoz, mert a nőgyógyászok többsége csak a pénzt veszi el, ill. rutin eljárásnak tekinti a gyerektelenséget. Sajnos.
Aztán az én csodadokim, a ciklusom 2. napjától napi 2 szem clostyt is adott öt napig, + a bromocriptin a prolaktinra. És baba lett belőle .
Hát ha ez sikersztorinak számít, hogy egyetlen egyszer maradt el a védekezés... Így lett kevesebb, mint másfél év alatt 2 bébi.
Az elsőnél azért pár hónap készülődésre szükség volt.
Majdnem egy év próbálkozás, endometriózis, számtalan negatív teszt, csalódottság, sírás után abban a hónapban sikerült, amikor az ovuteszt végig negatív volt. Valószínűleg spontán peteérés:) Most 7 hónapos a mi kis Csodánk:)
Mindenkinek sok-sok erőt, kitartást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!