PCO és IR - túlsúly nélkül. Sikerült így valakinek természetes módon teherbe esni?
Szia!
Én is Pcos vagyok és 56 kg!Nincsenek pattanásaim,nem hullik a hajam,csak mióta fél éve abbahagytam a fogigátlót,azóta hol megjött hol nem!Elmentem dokihoz,csinált Uh-t,hormonlabort és ugy derült ki!Azonnal felírt metformint meg clostyt,amit már 3dik napja szedek,14.dik napon kell mennem Uh-ra!Azt mondta amig ezt nem tesszük rendbe nem valószínű hogy babás leszek!Remélem tudtam kicsit segíteni,sok sikert a Babásodáshoz!:)
Sziasztok! Köszi a válaszokt!
Kivel mi a helyzet?
Első: a Closty bevált? lett peteérésed, amit igazolt az UH? Remélem már kismama vagy!
Második: gratulálok! nagyon jó neked, hogy nem kellett sokat várni a diagnózis után a sikerre! Minden rendben?
Harmadik: szuper hír, hogy nektek is összejött :) Kellemes babavárást kívánok!
Ti amúgy kiírattátok magatokat betegre, mikor megtudtátok, hogy sikerült?
Negyedik: a barátcserjéről már olvastam máshol is, szerintem az endokrinológussal a következő kontrollon egyeztetek. Már lassan 9 hónapja kezel ... (Merckformin xr+diéta+mozgás)
Hogy állsz?
Ötödik: eltelt két hónap! Meghozta a tüszőérlelés és a progipótlás a várva várt pozitív tesztet? Remélem igen!
Szia, harmadik vagyok. Én nem írattam ki magam, a 37.hétig dolgoztam, egy hete vagyok itthon, mosom-vasalom a ruhákat, és heti 2x járok már NST-re.
Nálad alakulnak a dolgok?
na és kisfiú vagy kislány mocorog odabenn? :)
Nálam egyelőre semmi konkrét hír. Augban lesz kontroll, valamit csinálni kellene pluszban, mert lehet ez nem elég. Vagy én vagyok türelmetlen.
Sztem két év után, és mivel lassan 30 vagyok, nem csoda.
Baratcserjes vagyok, hat mindenkepp ajanlom, mert nekem egyaltalan nem volt peteeresem es most mar van, pedig csak a ciklusom feleig szedek 2 kapszulat, nem erdeme a hormonokkal tomd magad ha meg nem probaltad ki a baratcserjet, nalam semmi mellekhatas nem volt.
A menszeszem amiota megvan 14 eves koromtol sose volt rendszeres es most napra pontos.
Remelem sikerul mielobb a baboci :)
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!