Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCO és IR - túlsúly nélkül....

PCO és IR - túlsúly nélkül. Sikerült így valakinek természetes módon teherbe esni?

Figyelt kérdés
Van még pm alulműködésem is, de szépen rendbevágtuk az endodokimmal a hormonértékeimet. Sikersztorik érdekelnek, de persze tanulságos esetek is! Köszönöm!

2012. máj. 16. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Pcos vagyok és 56 kg!Nincsenek pattanásaim,nem hullik a hajam,csak mióta fél éve abbahagytam a fogigátlót,azóta hol megjött hol nem!Elmentem dokihoz,csinált Uh-t,hormonlabort és ugy derült ki!Azonnal felírt metformint meg clostyt,amit már 3dik napja szedek,14.dik napon kell mennem Uh-ra!Azt mondta amig ezt nem tesszük rendbe nem valószínű hogy babás leszek!Remélem tudtam kicsit segíteni,sok sikert a Babásodáshoz!:)

2012. máj. 16. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
IR és pm. alulműködés, normál testsúly. Két hónapja voltam először endo dokinál, most ha minden igaz 5 hetes terhes vagyok:-)Szerencsére nagyon hamar helyreálltak a hormonjaim a gyógyszeres kezelés és diétának köszönhetően. Szorítok neked, hogy sikerüljön mielőbb!!
2012. máj. 16. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 16 évesen jött meg először, és 15 év alatt 4 spontán menzeszt produkáltam, de abból is 2 gyógyszerek utóhatása volt. Teletömtek mindenféle gyógyszerrel, de semmi sem segített. Aztán egyenesen lemondtak rólam, mivel nem a túlsúlyos pcos kategóriába tartozom, hanem a kórosan soványba (46 kg 165 cm), azt mondták, soha nem lesz gyerekem, a metformin sem segített, azt egy évig szedtem. Aztán fórumok alapján rátaláltunk a mensmentisre, ahol 8 hónapig kezeltek, egy kombinált gyógyszerrel. Ettől volt 2 ciklusom, és a harmadikban megfogant a babánk, és most a 28.hétben vagyok. Szóval nem indultam jó helyzetből, 15 év alatt 4 ciklus, hajhullás, szőrösödés, pattanások, 160-as inzulin, PM alulműködés (autoimmun)... Szurkolok Nektek!
2012. máj. 16. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Barátcserjét ajánlom, én is pcos-es vagyok, január óta szedem a barátcserjét, a menszeszem rendbe rakta ami soha nem volt rendszres babát még nem szeretnék de nagyon úgy érzem, hogy jó esélyekkel indulok így, ha van kérdésed szívesen válaszolok.
2012. máj. 27. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanaz a helyzet velem nint veled, csak nekem nincs pm alulműködésem, viszont tüszőérlelőt és progeszteront minden hónapban kapok. 2,5 hónapja szedem a Merckformint, de csak nemrég jutottam el dietetikushoz. Gondolom még úgy 2 hónap mire a diétának is lesz hatása. Bár ez még nem sikersztori, de nem vagy egyedül:)
2012. máj. 29. 15:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokt!

Kivel mi a helyzet?

Első: a Closty bevált? lett peteérésed, amit igazolt az UH? Remélem már kismama vagy!

Második: gratulálok! nagyon jó neked, hogy nem kellett sokat várni a diagnózis után a sikerre! Minden rendben?

Harmadik: szuper hír, hogy nektek is összejött :) Kellemes babavárást kívánok!

Ti amúgy kiírattátok magatokat betegre, mikor megtudtátok, hogy sikerült?

Negyedik: a barátcserjéről már olvastam máshol is, szerintem az endokrinológussal a következő kontrollon egyeztetek. Már lassan 9 hónapja kezel ... (Merckformin xr+diéta+mozgás)

Hogy állsz?

Ötödik: eltelt két hónap! Meghozta a tüszőérlelés és a progipótlás a várva várt pozitív tesztet? Remélem igen!

2012. júl. 27. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia, harmadik vagyok. Én nem írattam ki magam, a 37.hétig dolgoztam, egy hete vagyok itthon, mosom-vasalom a ruhákat, és heti 2x járok már NST-re.

Nálad alakulnak a dolgok?

2012. júl. 27. 11:18
 8/9 A kérdező kommentje:

na és kisfiú vagy kislány mocorog odabenn? :)

Nálam egyelőre semmi konkrét hír. Augban lesz kontroll, valamit csinálni kellene pluszban, mert lehet ez nem elég. Vagy én vagyok türelmetlen.

Sztem két év után, és mivel lassan 30 vagyok, nem csoda.

2012. júl. 27. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Baratcserjes vagyok, hat mindenkepp ajanlom, mert nekem egyaltalan nem volt peteeresem es most mar van, pedig csak a ciklusom feleig szedek 2 kapszulat, nem erdeme a hormonokkal tomd magad ha meg nem probaltad ki a baratcserjet, nalam semmi mellekhatas nem volt.

A menszeszem amiota megvan 14 eves koromtol sose volt rendszeres es most napra pontos.

Remelem sikerul mielobb a baboci :)

23 L

2012. júl. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!