Segíthet a fogamzásgátló teherbe esni? Furán hangzik, de nekem most ezt ajánlotta az orvosom, és több ismerősöm is.
detto én most csinaltam de csak egy hónapos művi ciklust keltt csinalnom. most jött meg és a következö 1-2 hónapba kiderül.
elsö babaám is igy volt bár fél éb fogamzásgátló melett maradt meg. az elsöt amit irtam doki ajánlotta
szia.
A 26-28nap nem összevissza,nem vagyunk gépek 1-2nap késés belefér.Szerintem ezzel nem lehet gond!
A maszatolásra tudom ajánlani a barátcserje kapszulát,nekem 2 hónap után teljesen megszüntette.Viszont nekem előtte néztek hormonokat és azok jók voltak.Neked nézték már a progeszteront?Az okozhatja ezt és akkor arra,ha alacsony lehetne gyógyszert szedni.
Jól értem,hogy 5 éve próbálkozol?Mert akkor szerintem egy kicsit komolyabban kellene vennie a dokidnak a dolgokat.Az én rokonomat 4év után a kaáliba küldték..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!