Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abbahagytam a fogamzásgátló...

Abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert babát szeretnénk. Pár napja nekiálltam szedni az adipoxin nevő fogyókúrás tablettát próbaként. Szerintetek ez hatással lehet a teherbeesésemre?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:

A babvállalás és a fogyókúra együtt nem működik, úgyhogy ha babát szeretnél, ne most kezdj el fogyókúrázni.

Persze figyelj oda, mit eszel, sok gyümölcs, zöldség, kevés szénhidrát.

2012. máj. 7. 08:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Ha terhes lennék nem is fogyókúráznék. De a gyógyszer befolyásolja a teherbeesést? Vagy addig nem nagyon gáz ha szedem?
2012. máj. 7. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy az a bogyesz befolyásolja.e a teherbeesést, de én nem szednék ilyet, ha tudom, hogy babát szeretnék, és arra gyúrunk. Ki tudja mi van benne, ami esetleg árthat már a korai fejlődési szakaszokban is, amikor még épp csak megtudod, hogy úton van.

Amúgy maga a fogyókúra befolyásolhatja, sok nőnek felborítja a ciklusát, bár attól is függ, hogy mennyire drasztikus a fogyókúra.

2012. máj. 7. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Utánanéztem, és úgy látom, az Adiponix csak természetes anyagokat tartalmaz. Így sztem a teherbeesés szempontjából nem gáz. Probléma azoknál a szereknél van, amik valamilyen amfetamin-származékot tartalmaznak, mert az effektív drog, azt meg nem kéne... De sztem ez nem gáz. Viszont ha pozit tesztelsz, tényleg hagyd abba, mert a zsírégető/vízhajtó/étvágycsökkentő hatás miatt, elvonja a babától a kellő tápanyagokat. Amíg csak pár napos/hetes kis babóca, addig ennek nincs jelentősége, de később már sokat számít.

Szóval ha nagyon ragaszkodsz hozzá, sztem szedheted, de ez csak az én szuverén véleményem. ;)

2012. máj. 7. 09:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Természetesen ha megtudnám, h. jön a baba azonnal abbahagynám a szedését, mert onnantól kezdve ő lenne az első.
2012. máj. 7. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!