Vki ilyen helyzetbe volt már? Tanácsok?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és 3 hónapos terhes amit a tegnap tudtam meg. a szüleimnek nem merem elmondani mert nagyon szigoruak, ha megtudják akkor elfognak zavarni itthonról, volt már egy ilyen eset mikor apa megtudta h az egyetemen elmaradt pár vizsgám annyira begőzölt h kiakart tenni itthonról. aztán vegül elmentem dolgozni h hadjanak békén. a barátommal már nem vagyunk együtt szóval egyedül maradtam. vki volt már ilyen helyzetbe kérlek adjatok tanácsot h mit csináljak?!! köszi a válaszokat :)2012. máj. 16. 10:43
11/11 anonim válasza:
Jaj és a másik legfontosabb.
Te most kettőtökért vagy felelős. Fiatal vagy még de ez nagy felelősség. E terhességgel nőgyógyászhoz kell menni.
Sok-sok ellenőrzésre kell menni MEGADOTT IDŐPONTOKBAN.
Ultrahang stb..... A nődoki mindent előre el fog mondani és ezeken kötelező megjelenni.
Babának már dobog a szíve és egyáltalán.
Nem jó neki ez a stressz.
El kell mond anyudnak és meglátjuk mi lesz.
Az elöző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!