Vki ilyen helyzetbe volt már? Tanácsok?
Hát nem vagy egyszerű helyzetbe.Anyukáddal nem tudod megbeszélni elsőnek?Mindenképp el kell mondanod,mert előbb utóbb látszani is fog.
Mi 23 éve együtt vagyunk a férjemmel én 13 éves voltam mikor megismertem ő pedig 20.
21 évesen született az első gyerekünk s 33 évesen a negyedik.
Imádják anyósomék mindet,de mikor megtudták,mert elmondtuk iszonyatos cirkusz volt.
1 hétig nem is álltak velünk szóba.Az anyagiak miatt aggódnak mindig.Ami érthető is ebbe a mai világba
4 gyerkőc anyukája.
Az iskola az egy más eset hidd el.A barátd tudja,hogy terhes vagy?S mit szól hozzá?Először vele kéne talán beszélni.
Ne aggódj minden rendbe lesz!
Hány éves a barátod?
Nem tudsz vele mégis beszélni?
Kérlek, beszélj anyuddal! Szükséged van most a megértésre és a segítségre. gáz lesz, biztos cirkuszolni fognak a szüleid, de kire számíts, ha nem rájuk?
Megenyhülnek majd és megtaláljátok a megoldást.
Csak minél hamarabb mondd meg anyudnak. Bátorság!!!!!!!!
Bocsáss meg hogy, egy kicsit csúnya leszek.
A helyzet az hogy, nem tehetsz mást mint hogy, össze-szeded magad és anyukádnak elmondod. Tudom ezt könnyű mondani de hamarosan látni fogják. Az sem jobb?!.
Mégis csak az anyukád. Bizonyára csak vannak érzései veled szemben. Kénytelen lesz segíteni vagy azt mondják hogy, elveteted és akkor maradhatsz. De ebben az esetben bocsáss meg hogy, ezt mondom de anyaságban megbukott.
Ha megtartod akkor van anyaotthon. Gyermekjóléti szolgálat és sorolhatnám. És amíg ezt el lehet intézni bár krízis helyzetben azért elég gyorsak addig maximum befogadlak. Komolyan mondom. Nem kell utcára menni.
Nagyon sok helyzet volt már amikor maga a család hátat fordított és az idegenek sokkal de sokkal többet segíthettek. Nincs egyedűl az ember csak tudni kell hová fordulhatsz. AZTÁN KITUDJA, LEHET A SZüLEID ÉSZHEZ TÉRNEK.
Testvéred nincs esetleg, keresztszülők, nagybácsi stb.....
Nem tehetsz márt. Anyukád legyen az első akinek elmondod. De tedd meg. Nincs értelme húzni mert annyival nehezebb dolgod lesz és már-már mindent be fogsz nézni.
Az is lehet elsőre kiakad dehát ez anyagilag is meg egyéb téren is felforgatja az ember életét.
Meglátjuk ha lenyugszik mi lesz. Írd meg és ahhoz mérten segítek amibe tudok.
Nagyon sajnálom hogy, egyedűl érzed magad.
DE igenis állj elé egy normálisabb pillanatába és mond el. Ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!