Volt már valaki olyan helyzetbe?
Hogy enyhén, picit, leheletnyit, vagy a várt napra meg jött de csak egy nagyon picit és másnap mondju fel kelt reggel 7órakor és egy nagyon pppicit vérzet és reggel 10-től semmi nem jelentkezett. Volt meg a mensije és terheslett?
Furán jött meg a mensim? Mitől lehet ez?
Az lenne a kérdésem hogy a vártnál hamarabb jött meg a mensim az idáig rendben de amúgy Most kellet volna 9-én meg jönnie . Az a problémám amikor tegnap meg jött nem az az átlagos mensi hanem ilyen nagyon ilyen enyhe leheletnyi,pici mennyiségű vér van tegnap óta. De nekem mindig megjött normálisan, normális menyiségü vér, nem szedek semmilyen fogamzásgátlót, 3 hónapja szültem.
Az a kérdésem hogy mitől lehet ez?
Hat en 16 honapja szultem es 7 honapja nem szoptatok, megsem allt be teljesen a mensim, Van, hogy megjon 28 napra, aztan kesik par napot, vagy kevesebb a mennyisege, vagy tobb. A fog.gatlast pedig nem csak gyogyszerrel lehet megoldani, de csodat ne varj, nem fog megvedeni semmi, ha nem is teszel semmit ennek erdekeben.
Elso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!