Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már valaki olyan helyzetbe?

Volt már valaki olyan helyzetbe?

Figyelt kérdés

Hogy enyhén, picit, leheletnyit, vagy a várt napra meg jött de csak egy nagyon picit és másnap mondju fel kelt reggel 7órakor és egy nagyon pppicit vérzet és reggel 10-től semmi nem jelentkezett. Volt meg a mensije és terheslett?

Furán jött meg a mensim? Mitől lehet ez?

Az lenne a kérdésem hogy a vártnál hamarabb jött meg a mensim az idáig rendben de amúgy Most kellet volna 9-én meg jönnie . Az a problémám amikor tegnap meg jött nem az az átlagos mensi hanem ilyen nagyon ilyen enyhe leheletnyi,pici mennyiségű vér van tegnap óta. De nekem mindig megjött normálisan, normális menyiségü vér, nem szedek semmilyen fogamzásgátlót, 3 hónapja szültem.

Az a kérdésem hogy mitől lehet ez?

2012. febr. 7. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Azert van, mert 3 honapja szultel. Meg hosszu honapok telhetnek el, amig rendesen beall a mensid, foleg, ha szoptatsz. Ha pedig nem akartok ilyen hamar kistesot, akorr kezdjetek el valamilyen fogamzasgatlo eszkozt hasznalni es nem fogsz azon izgulni, hogy megjon e rendesen vagy esetleg utban van a kisteso!
2012. febr. 7. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Most már lassan 4 hónapja lesz hogy meg szültem de már nekem be ált a mensim mivel már volt 2 mensim ami 28 naposak voltak. Nem szoptatok már mert sajnos már nincsen tejem, legalább már 3,5 hónapja nincs. Nem szedtem soha életemben gyógyszert most semm szedtem be. Fel iratam de nem vettem be január-9én egyiket semm. Semmi vel semm védekeztünk. Nincsenek semmi féle hormonzavarjaim.
2012. febr. 7. 14:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Hat en 16 honapja szultem es 7 honapja nem szoptatok, megsem allt be teljesen a mensim, Van, hogy megjon 28 napra, aztan kesik par napot, vagy kevesebb a mennyisege, vagy tobb. A fog.gatlast pedig nem csak gyogyszerrel lehet megoldani, de csodat ne varj, nem fog megvedeni semmi, ha nem is teszel semmit ennek erdekeben.

Elso voltam

2012. febr. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!